Published On: mar, apr. 3rd, 2018

Doi braileni care au condus bauti au refuzat recoltarea probelor biologice de sange

La data de 31 martie, in jurul orei 18:50, un barbat, in varsta de 46 de ani, din satul Gropeni, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 212, intre localitatile Gropeni si Tichilesti, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului intrand in santul de pamant de pe marginea drumului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,92 mg/l. Soferul a refuzat sa fie condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

De asemenea, la data de 01 aprilie, ora 02:30, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au oprit in trafic pe un tanar, in varsta de 24 ani, din comuna Surdila – Gaiseanca, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 212, pe raza localitatii Cuza Voda, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,43 mg/l.

Acesta a refuzat sa fie condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>