Published On: mie, apr. 25th, 2018

De 1 Mai, cu trenul la mare

In contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanta de 1 Mai, CFR Calatori opereaza cu intreg parcul activ de material rulant si programeaza suplimentar, operativ – in functie de disponibilitati – capacitati de transport pe rutele la care se inregistreaza cele mai mari solicitari, conform evolutiei si dinamicii traficului de pasageri. In perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii, in special cele spre litoral si Valea Prahovei.

In plus, fata de trenurile existente in graficele de circulatie, vor fi asigurate legaturi cu trenuri directe din Bucuresti Nord, Timisoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brasov, Iasi si Suceava spre Constanta si statiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, va fi suplimentat numarul de case de bilete deschise publicului calator din statii in functie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Studentii pot calatori gratuit conform legii, iar toti pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate in detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/ Oferte.

Pentru calatoria dus-intors se acorda reducere de 10%, de exemplu, pretul pentru ruta Bucuresti – Constanta si retur fiind de 108,10 lei.

Pentru evitarea aglomeratiei din ziua plecarii trenului, recomandam pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea pot fi achizitionate cu anticipatie:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizati (agentii de turism).

Programul agentiilor de voiaj CFR de 1 Mai:

Vor fi deschise agentia de voiaj din Aeroportul Otopeni si agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agentiilor vor fi inchise.

De asemenea, inainte de calatorie, rugam pasagerii sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>