Published On: joi, apr. 26th, 2018

Cu masina la plimbare pe Bulevard insa permisul de conducere era anulat

La data de 24 aprilie , in jurul orei 08:50, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un galatean, in varsta de 33 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobantilor, avand permisul de conducere anulat.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis i-a fost anulat.           

Tot la data de  24 aprilie, ora 21:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic pe un barbat, in varsta de 40 ani, din Braila, in timp ce conducea o motocicleta  pe raza municipiului, aceasta fiind neinmatriculata, iar braileanul avand dreptul de a conduce suspendat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.

 

           

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>