Published On: lun, apr. 16th, 2018

Concurs si expozitie de Kendama in Braila Mall, alaturi de CRBL

Competitia va avea loc pe 21 aprilie, in zona Cinema City a centrului comercial

expozitie kendama

 

Peste 500 de kendame in editie limitata sau unicat vor fi expuse in Braila Mall intre 16 si 21 aprilie

Braila, 16 aprilie 2018 – Incepand de astazi, Braila Mall devine destinatia pasionatilor de kendama. Pana pe 21 aprilie, peste 500 de kendame in model unicat vor fi expuse in centrul comercial pentru vizitatori, iar sambata, copiii pot participa la concursul „7 TO SMOKE” alaturi de CRBL, jucator profesionist de kendama si unul dintre cei mai cunoscuti promotori ai acestui joc in Romania.

Competitia „7 TO SMOKE” este destinata tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani, iubitori ai jocului japonez. Astfel, pe 21 aprilie, in zona Cinema City, incepand cu ora 17:00, participantii isi pot demonstra indemanarea in manuirea kendamei, realizand cele mai ingenioase trick-uri cu jucaria proprie in cadrul concursului de tip battle-of-ken organizat in centrul comercial. Concurentul cu cele mai bune scheme de prindere va fi desemnat castigatorul neinvins al jocului de CRBL si va pleca acasa cu premiul competitiei, respectiv 7 Kendama Sweets.

Fanii jocului kendama se pot inscrie gratuit in concurs la Infodesk, in ziua evenimentului, incepand cu ora 13:00, prin completarea formularului dedicat, sub indrumarea personalului Braila Mall. Acest document trebuie insotit de formularul de consimtamant al reprezentantului legal pentru ca inscrierea participantilor sa fie valida.

Pana in ziua competitiei, vizitatorii sunt invitati sa descopere expozitia de kendame, special amenajata pentru entuziastii jocului japonez. Incepand de astazi, 16 aprilie, in centrul comercial vor fi expuse peste 500 de kendame in editie limitata sau unicat, cu marimi si greutati diferite, confectionate din diverse tipuri de lemn, adunate de CRBL pe parcursul a 9 ani. Accesul este liber pentru toti vizitatorii Braila Mall, iar expozitia va avea loc pana pe 21 aprilie.

Mai multe detalii despre expozitie, dar si despre concursul „Kendama – 7 TO SMOKE” organizat in Braila Mall sunt disponibile in regulamentul oficial al evenimentului, dar si pe https://braila-mall.ro.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>