Published On: mie, apr. 18th, 2018

Bravo dom’ Marean: Ai inventat asfaltul de unica folosinta / Azi il pui si maine nu-i!

Share This
Tags

asfalt_gonflabil_infobrailaMai multi cititori il injura cu sarg pe primarul Marian Dragomir, zis Marean, pentru calitatea lucrarilor efectuate de tot felul de priceputi prin oras. Astazi, brailenii au descoperit cu uimire ca primarul nu sta cu mainile in sanul cuiva, ba dimpotriva, e mai mereu pe teren, unde vegheaza de zi si pana in seara la o Braila mai buna.

Din nefericire, socoteala lui Marean, daca va ganditi la prostii e treaba domniilor voastre, e prea scurta pentru gaurile Brailei, alea din sosele, evident.

Anexam la acest articol cateva poze mai deocheate, cu gaurile Brailei pe jumatate dezgolite, insa nu putem sa nu-l aplaudam pe dom’ premar Marean ca a descoperit asfaltul de unica folosinta!

In acest ritm, ii recomandam, ca sa mentinem tema articolului, ca maine sa inlocuiasca asfaltul vibrator (valuri mici si valuri mari – nr), iar un week-end sa lanseze cu succes ce credeti: asfaltul gonflabil!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>