Published On: vin, apr. 20th, 2018

Brailenii vor plati amenda de 300 de milioane pentru gropile din asfalt. C-asa vrea muschiu’ lui Chiriac!

Da. Inca o amenda pe care o platim noi pentru ca un dobitoc conduce Consiliul Judetean Braila. Il doare pe la el la “bascheti” de noi, de drumuri, de spitale. El este un gelat care amesteca limba romana cu facaletul in ceaunul de mamaliga rosie.

Francisk Chiriac este noul val din PSD. Dumnezeule, daca asta este noua putere, trebuie sa strangem bani pentru Costa Rica. Asta pune judetul pe butuci.

De o incompetenta crasa completata cu prostie, dom’ Chiriac ne pune pe noi sa platim pentru ca el este un tampit care habar nu are ce cauta la conducerea Consiliului Judetean Braila.

Fost sef de cabinet al lui Tudose, dar om de paie al lui Stancu, baiatul asta ne baga in mormant. Nu numai ca nu face nimic, cu exceptia faptului ca i se pare normal sa facem un WC la tara cu peste 1.600 de euro per metrul patrat, la fel de normal i se pare ca noi sa platim pentru toata prostia lui.

Ce poti sa mai spui pana cand si Politia din subordinea lui il amendeaza ca nesimtirea, prostia, abjectia, degradarea, servilismul, idiotenia lui duce la moarte oameni nevinovati? Decat un sincer, hai sictir, du-te dracului!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>