Published On: lun, apr. 16th, 2018

Amenzi in valoare de peste 23700 de lei

La data de 15 aprilie , politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pe linia respectarii ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 118 persoane, oprite in trafic 85 de autovehicule si motociclete, fiind testati cu aparatul etilotest 24 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 63 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 23700 de lei, dintre care 49 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>