Published On: joi, apr. 5th, 2018

Amenzi in valoare de 16000 lei aplicate intr-o singura zi de politistii braileni

La data de 03 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificati 19 agenti economici, legitimate 83 de persoane si oprite in trafic 72 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 9 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 16000 de lei, dintre care 17 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 6 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Ca masura complementara, politistii au confiscat bunuri in valoare totala de 11350 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>