Published On: mie, apr. 25th, 2018

AHC OLIMPIA BRAILA la primul turneu oficial al clubului

In perioada 27- 29 aprilie la Ovidiu(Constanta) se va desfasura Campionatul National de junioare IV feminin, faza pe Euroregiune. Printre cele 16 echipe inscrise la aceasta competitie zonala se afla si echipa AHC Olimpia Braila, pregatita de prof. Claudiu Radu si prof. Madalin Castalov.

„Suntem la inceput de drum, dorindu-ne un drum cat mai lung in istoria handbalului, si mergem la Ovidiu pentru a vedea la ce nivel ne aflam. De mentionat este faptul ca echipele impotriva carora vom juca, sunt echipe cu 3/4 ani de experienta si cu rezulate la minihandbal, in anii precedenti. Rezultatele sunt mai putin importante, ceea ce ne intereseaza este sa crestem, atat in ceea ce priveste unitatea grupului cat si din punct de vedere tehnic. Multe dintre fetele noastre au cateva luni de cand au pasit in lumea handbalului, dar prin antrenamente si meciurile de pregatire din ultimile luni au aratat ca isi doresc sa invete si sa-si dezvolte potentialul, in familia Olimpia”, a declarat Carmen Grosu, presedintele clubului.

Vineri, de la ora 11:00 AHC Olimpia Braila va intalni CSM Rm. Sarat, iar de la ora 15:00 va juca cu Axiopolis Cernavoda.

Sambata, de la ora 16:30 va juca ultimul meci din grupa cu CSS Galati, urmand ca duminica sa se joacele meciurile de clasament.

La acest turneu AHC Olimpia Braila se va deplasa cu un lot de 17 jucatoare (nascute 2005-2006): Antonia Trifan (portar), Andeea Costache (portar) si jucatoarele de camp Adela Lentu, Alexandra Buzea, Ioana Sima, Ana Maria Cocianu, Daria Craiu, Andrada Manole, Dora Dumitrescu, Andreea Sisu, Alexandra Cristea, Elena Stefan, Iustina Ene, Angelina Ghelase, Edith Balasoiu, Maria Nistor, Bianca Oprisan.

Succes, AHC Olimpia Braila!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>