Published On: vin, apr. 27th, 2018

145 de autovehicule oprite in trafic

La data de 25 aprilie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Biroului Proximitate, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost verificate 12 societati comerciale, legitimate 70 de persoane, oprite in trafic 145 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 22 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 3800 de lei, dintre care 12 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au retinut un certificat de inmatriculare si au ridicat in vederea confiscarii peste 140 kg de legume.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>