Published On: vin, mart. 2nd, 2018

Ziua de 1 Martie le-a oferit politistilor un bun prilej de a felicita doamnele si domnisoarele

Devenita deja traditie, activitatea politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Braila de a le felicita pe doamne si domnisoare cu ocazia zilei 1 Martie s-a desfasurat inca de la primele ore ale diminetii.

Activitatile politistilor din cadrul compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii, Serviciului si Biroului Rutier, derulate in parteneriat cu Braila Mall, s-au adresat atat soferitelor, cat si brailencelor aflate la cumparaturi in incinta complexului comercial.

Ziua de 1 Martie le-a oferit politistilor un bun prilej de a felicita doamnele si domnisoarele si de a le intampina cu zambete, bucurie si flori.

Politistii au oferit doamnelor si domnisoarelor intalnite in trafic si in incinta complexului comercial, pe langa flori, si recomandari de care sa tina cont, atunci cand se afla la volan, pentru a preveni implicarea lor in accidente rutiere, ale caror urmari pot fi foarte grave.  

De asemenea, femeilor le-au fost transmise recomandari pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de violenta intrafamiliala, precum si sfaturi pentru prevenirea infractiunilor de talharie si pentru cresterea sigurantei personale si a bunurilor, atunci cand se afla pe strada sau la cumparaturi.       

Inspectoratul de Politie Judetean Braila ureaza tuturor brailencelor:

"O primavara minunata! La Multi Ani!"

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>