Published On: lun, mart. 19th, 2018

Violatorul din Chiscani a fost prins de catre politisti

La data de 16 martie , politistii braileni l-au depistat si retinut pe un barbat de 42 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

La data de 11.03.2018, o minora de 15 ani s-a prezentat la sediul politiei unde a sesizat faptul ca, in timp ce se afla in locuinta unei prietene, din Braila, care era plecata la magazin, a fost obligata de catre un barbat sa intretina raporturi sexuale cu acesta, fiind amenintata cu acte de violenta. Din primele date, a reiesit faptul ca barbatul este prieten cu tatal fetei la care minora se afla in vizita.

La data de 12.03.2018, un alt brailean a sesizat faptul ca fiica sa, in varsta de 14 ani, a fost agresata sexual de catre un barbat necunoscut, in scara blocului in care locuiesc.

In urma cercetarilor efectuate de catre politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, la data de 16 martie, a fost identificat si retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, un barbat, in varsta de 42 de ani, din comuna Chiscani, banuit de comiterea faptei.

Barbatul a fost prezentat pe data de  17.03.2018, instantei de judecata, care a luat fata de acesta masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Politistii continua cercetarile in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>