Published On: lun, mart. 26th, 2018

Video: O tanara din Braila s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa / Asa zisa victima a refuzat internarea si ingrijirile medicale

La data de 24.03.2018, ora 19:22, o tanara, in varsta de 23 de ani, din comuna Traian, in timp ce conducea autoturismul pe strada Scolilor, dinspre strada Stefan cel Mare, la intersectia cu strada Grivitei a virat la stanga fara a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism ce era condus pe strada  Scolilor, din directia opusa, intrand in coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere din primul vehicul, aceasta fiind transportata la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Victima a juns la spital unde nu a vrut sa ramana internata. Ea sustine ca nu a avut nevoie de nici un fel de ingrijri medicale si astfel a parasit spitalul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>