Published On: mie, mart. 14th, 2018

Vibratia negatiei in Univers / Cum putem evita cuvintele care blocheaza energia pozitiva

Gandurile noastre, cuvintele, vorbele, faptele, toate creaza o energie care pleaca spre Univers. Aceasta energie, de multe ori pare ca se intoarce in sens negativ, desi incercam sa fim mai buni, mai creativi, mai plini de compasiune.

Ca si faptele, exista unele cuvinte care blocheaza energia pozitiva sa ajunga la noi. De cate ori ne auzim spunand fraza: " trebuie sa fac ceva!", "nu reusesc sa ajung la timp"? Aceste cuvinte: trebuie, nu, au o incarcatura energetica negativa foarte ridicata. Repetandu-le la nesfarsit, ele reusesc sa blocheze energia pozitiva. Cuvantul "trebuie" face ca subconstientul nostru sa se inchida la nivel energetic si de multe ori ajungem sa facem unele lucruri in sila, caci asta ne transmite la nivel mental acest "trebuie".

Un alt cuvant care are o energie negativa este cuvantul "incredibil". De obicei, acest cuvant, multi dintre noi, il folosim atunci cand nu ne vine sa credem ceva. Astfel, noi transmitem Universului ca nu credem, si atunci energia dispare, nu mai poate ajunge la noi, deoarece nu poate veni undeva unde canalele energetice sunt inchise.

Ne putem imagina cuvintele ca fiind corzi ce fac parte dintr-o vioara. Astfel, melodia poate sa fie transmisa in Univers fara acele negatii. Sa incercam o zi sa vorbim altfel decat suntem obisnuiti. In loc de "trebuie sa fac curat", sa folosim expresia:"astazi as incerca sa curat prin casa". De ce sa spunem"incredibil", cand putem exclama "surprinzator!"

Cu putin exercitiu si dorinta de a scapa de efectele negative ale cuvintelor, putem reusi sa ne incarcam cu energie, prin simplul fapt ca am omis unele cuvinte!

Haideti sa incercam impreuna , sa facem un loc mai frumos, cu o incarcatura emotionala si pozitiva mai mare!

Multumim colaboaratoarei nostre, Oana Martinas!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>