Published On: vin, mart. 16th, 2018

UPDATA:VIDEO / Accident sau sinucidere? / Un tren a facut zob o masina in care se afla un barbat si o femeie, la bariera de la Lacu Dulce

Azi dimineata, la orele 8:23, la trecerea la nivel cu calea ferata din Lacu Dulce un autoturism a fost lovit de tren. In urma impactului au decedat doua persoane, un barbat in varsta de 38 de ani si o femeie de 35 de ani. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere si descarcerare, doua ambulante SAJ, echipaj IPJ si politia Transporturilor Feroviare.

Pompierii au gasit trupurile celor doi amestecate cu resturile masinii, la fata locului continuand operatiunile de degajare a liniei ferate. Politistii si procurorii ancheteaza modul de producere a tragediei, la aceasta ora nestiindu-se daca a fost un accident sau o sinucidere.

Deocamdata, trenurile nu circula prin zona, doua dintre acestea, un tren personal si un marfar,  aflandu-se stationate in Gara Braila.

 

 

 

 

 Vom reveni cu detalii.

`

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>