Published On: lun, mart. 12th, 2018

Un cretin la cur(tea) regelui Tudose

Share This
Tags

Cred ca gelul din par i-a afectat pana si ultimul neuron presedintelui CJ Iulian Francisk Chiriac, vremelnicul presedinte al CJ Braila. Intr-o declaratie de presa acordat MDPress, “gelatul” declara ca in contextul in care se va incepe reabilitarea saloanelor Spitalului Judetean, se ia in calcul si amenajarea unor rezerve care sa poata fi inchiriate de pacientii care nu vor sa fie cazati impreuna cu alti bolnavi, in saloanele obisnuite. Sa mori tu? Totul pute si tie iti caca mintea la niste rezerve pentru bogatasi, asa cum isi dorea si Bunea Stancu?

Bine, acum, nu trebuie sa punem mare pret pe Iulica, ca el a explicat insa ca asta nu se va putea intampla in niciun caz in 2018, pentru ca deocamdata se intocmesc Documentatiile de Avizare a Lucrarilor de Interventii (DALI), ceea ce dureaza cam un an. Asa, ne-am mai linistit!

Auzi la “gelatu”:  “Incercam sa cream conditii de cazare si contra cost. Daca un pacient va dori sa stea intr-o rezerva cu un singur pat, atunci i se va oferi o rezerva contra cost la o suma rezonabila – nu ne gandim la conditii la ca la privat, nu stiu, sa ii luam 8 milioane lei pe vechi pe zi sau cat se ia acu. Vor fi conditii normale, cu preturi rezonabile, astfel incat sa poti sa stai singur”.

Sa stai singur si sa mori pentru ca nu ai medicamnte? Ca nu e nici dracu sa se uite la tine? Ca infirmierele dorm si isi numara spaga care sa le acopere “cheltuielile de angajare”?

Ne-a luat o piatra de pe inima incompetentul sef al judetului: “Pai sa terminam DALI-ul, o sa avem proiectul tehnic, sa stim cat trebuie sa investim in acest spital – ca asta reprezinta DALI-ul -, dam drumul imediat la proiectul tehnic, daca gasim surse externe – si ma refer la programe europene – vom depune proiectul pe fonduri europene, daca nu, din surse proprii ale CJ incepem pe fiecare etaj, in fiecare an, sa renovam cate unul. Dar trebuie sa avem efectiv schita. DALI-ul se poate termina intr-un an de zile, adica pana la sfarsitul anului il putem avea gata. Pentru anul 2019, daca suntem bine pregatiti si cel care efectueaza DALI-ul ni-l preda, putem sa trecem la etapa urmatoare”.

Daca adunati rumegusul care ii cade astuia din gura incalziti Braila un an. Iar daca punem la socoteala si cata energie consuma ca sa minta, mai merge unul, numa’ bine pana la alegeri! Atunci cand se va lamenta ca opozitia l-a oprit din drum! Hai, sictir!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>