Published On: mie, mart. 28th, 2018

Ultimul pas catre EHF CUP/ HC Dunarea Braila-HCM Ramnicu Valcea in semifinalele Cupei Romaniei

Sambata de la ora 15,00 in sala „Olimpia” din Ploiesti, HC Dunarea Braila va intalni pe HCM Ramnicu Valcea in semifinala Cupei Romaniei „Fan Curier”.

Dupa rezultatele inregistrate in actualul campionat, victorii in ambele intalniri pentru HCM, echipa valceana este favorita, dar fiind o competitie diferita si avand ca miza accederea in finala si implicit participarea in sezonul urmator in Cupa EHF direct in turul III, brailencele lupta pentru ultima sansa de a salva acest sezon compromis in campionat, avand in vedere ca sansele de a-si indeplini obiectivul propus la inceput de sezon (locul 5) este aproape imposibil.

In cealalta semifinala CSM Bucuresti va intalni Roman si cum rezulatul normal ar fi ca CSM Bucuresti sa castige, finalista(castigatoarea dintre Dunarea Braila si HCM Rm. Valcea) va avea dreptul sa joace direct in turul III in EHF CUP

Suntem increzatori, mai ales dupa rezulatatele inregistrate in cele 2 meciuri din cupa, victorie cu Magura Cisnadie in optimi si cu CSM Bistrita in sferturi, ca dunarencele se vor mobiliza si concentra pentru a obtine victoria in meciul de sambata.

Ploiesti este o locatie destul de accesibila pentru suporterii echipei noastre favorite si speram ca vom incuraja in numar cat mai mare, astfel ca la sfarsitul celor 60 de minute Alina Vatu si colegele sale sa se califice in finala.

Mult succes!!! Braila si brailenii sunt alaturi de fetele noastre!!!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>