Published On: mie, mart. 28th, 2018

Speranta moare ultima / Chiriac: “Pana in 2020 speram ca toate proiectele pe drumuri judetene si comunale sa fie finalizate”

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac, a decis in urma cu doua saptamani sa urmeze exemplul colegului sau de partid, primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir, si si-a facut simtita prezenta pe o retea de socializare mod prin care isi doreste sa fie cu un pas mai aproape de cetateni: "De astazi, sunt cu un pas mai aproape de voi si prin folosirea acestei retele sociale ca instrument de comunicare. Ganduri bune,Francisk Iulian Chiriac", a scris prezedintele Consliului Judetean pe pagina sa de socializare.

Prin urmare, acesta ne bucura cu postari in care isi prezinta activitatea pe care o desfasoare in folosul cetatenilor judetului Braila.

Activitatea prezentata de Chiriac are in primplan, vizite si intalniri pe care domnia sa le-a efectut doar pentru a discuta despre implementarea anumitor proiecte in judeten. Acesta sustine ca prioritatea sa este infrastructura judetului Braila si precizeaza ca va lupta pentru asta, din calitatea sa de Presedinte al Consiliului Judetean.

Intelegem, ca de aproape doi ani, Chiriac, doar, a discutat si tot a discutat, insa nici un proiect nu a finalizat.

Astazi, Francisk Chiriac a postat pe pagina sa de socializare ca s-a intalnit si a discutat cu reprezentatii cetatenilor din localitatile, Victoria si Baraganu, localitati cu care sunt semnate proiectele pe PNDL, proiecte care, spera Chiriac, sa intre in implementare pana la sfarsitul anului.

De asemenea, Presedintele Consiliului Judetean spera ca pana in 2020 toate proiectele pe drumurile judetene si comunale sa fie finalizate.

"28.03.2018 Victoria si Baraganu

Astazi am discutat cu reprezentantii cetatenilor din Victoria si Baraganu. In cele doua localitati proiectele pe PNDL sunt semnate, urmeaza faza de achizitie si speram ca la sfarsitul anului, sa intre in implementare. Le-am explicat primarilor si consilierilor locali prezenti la intalnire care sunt planurile CJ pentru dezvoltarea judetului si am convenit impreuna ca infrastructura este prioritara. Pana in 2020 speram ca toate proiectele pe drumuri judetene si comunale sa fie finalizate. Precizez ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean voi lupta impreuna cu dumneavoastra si voi face tot ceea ce este necesar si legal pentru ca infrastructura judetului Braila sa fie cat mai buna", a scris Francisk Chiriac pe pagina sa de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>