Published On: vin, mart. 23rd, 2018

Politistii braileni au pus in aplicare mandate de executare a pedepselor cu inchisoarea

In ziua de 21 martie, in intervalul orar 05:00 – 10:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune, pe raza municipiului Braila, pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea in aplicare a unor mandate de executare a pedepsei inchisorii.

Cu aceasta ocazie a fost depistat un brailean, in varsta de 51 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 12.03.2018, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 180 de zile pentru comiterea de infractiunii de furt.

Tot ieri, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au depistat, pe raza comunei Victoria, pe un localnic, in varsta de 35 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 06.03.2018, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 9 luni pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, port fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cei doi barbati au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>