Published On: mie, mart. 21st, 2018

Politistii braileni au legitimat 92 de persoane, au oprit in trafic 64 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 26 de soferi

In ziua de 19 martie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, politistii au legitimat 92 de persoane, au oprit in trafic 64 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 26 de soferi.

Cu acesta ocazie au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 6.000 de lei, dintre care 38 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 4 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masuri complementare, politistii au retinut un permis de conducere si au retras doua certificate de inmatriculare.

Totodata, politistii din cadrul Biroului Proximitate au actionat pentru prevenirea si combaterea absenteismului scolar si a faptelor antisociale savarsite in incinta si in apropierea unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 15 unitati de invatamant, acestia purtand discutii cu factorii de conducere ale unitatilor, si au fost controlati 8 paznici.

           

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>