Published On: vin, mart. 9th, 2018

Politia Orasului Faurei a aplicat amenzi contraventionale in valoare totala de peste 9600 de lei

La data de 08 martie , politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei, Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 105 persoane si oprite in trafic 84 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 33 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 32 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 9600 de lei, dintre care 24 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>