Published On: joi, mart. 15th, 2018

PNL Braila sustine cetatenii in vederea actionarii in instanta a CUP Dunarea

Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila, a spus astazi intr-o conferinta de presa, ca partidul sau face demersuri pentru rezolvarea problemelor pe care brailenii le au cu CUP Dunarea.

Mai exact, pnl-istii au vorbit cu un avocat care va reprezenta in instanta fiecare brailean, intr-un proces cu CUP Dunarea. Se pare ca mai multi locuitori ai orasului au mers la sediul PNL, unde au solicitat sustinere pentru actionarea in instanta a companiei.

Brailenii isi doresc recuperea banilor incasati abuziv, prin taxa pe apa de ploaia calculata gresit de catre Comapnia de Utilita Publice Dunarea Braila.

Danaila vede asta ca pe o ultima solutie pentru braileni, deoarece, desi, CUP Dunarea cheama cetatenii la mediere, cei care au mers nu au avut parte de mediere ci de o discutie in care compania amintita incerca sa convinga cetatenii sa renunte la drepturile pe care le au, prin minciuni si amenintari.    

Oamenii care au venit la noi deja ne-au solicitat sa-i sprijinim in vederea actionarii CUP Dunarea in instanta. Este o solicitare din partea lor si cel mai probabil incepand din luna aprilie, cei de la CUP Dunarea se vor trezi cu zeci, sute, mii, ramane de vazut, de actiuni in instanta. Si sa vedem cum vor gestiona problema in fata unui judecator, nu in biroul lor, unde se simt confortabil, unde pot sa controleze orice discutie, cu niste oameni care vin pur si simplu sa-si sustina niste drepturi. E simplu sa vorbesti cu un om care nu este pregatit din punct de vedere juridic sau care nu intelege niste chestiuni tehnice si vine pur si simplu sa-si ceara drepturile! Du-te in fata judecatorului, sustine-ti punctul de vedere si vedem ce iese! Cei de la CUP Dunarea mint si intimideaza”, a zis Alexandru Danaila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>