Published On: vin, mart. 9th, 2018

Audio: Pesedistul Caranica este incompatibil! / “Terasa Lotca e a mea!” / Declaratia de avere este completata in fals, nici o terasa pe numele lui Caranica

George Marius Caranica a ajuns in peisajul Partidului Social Democrat dupa ce liderii organizatiilor de tineret ale partidului au fost nevoiti, din cauza varstei, sa-si schimbe liderii. Pana atunci un atarnator al petrecerilor la care participau ziaristii, Caranica a devenit incet, dar sigur, un om de baza al PSD Braila. Prietenia lui cu amanta fostului primar Aurel Simionescu, l-a adus in postura de a putea trage sforile in Primaria Braila cu mult timp inainte de a deveni consilier local municipal. In ciuda faptului ca, artunci cand a fost desemnat candidat pentru fotoliul de primar al Municipiului Braila Marian Dragomir nici nu a vrut sa auda de prezenta acestuia pe listele partidului, Caranica s-a ales cu un loc eligibil si si-a vazut visul (o parte din el) cu ochii. In atentia unui greu al partidului, care ii cunostea methnele, Caranica ajunsese sa promita sume importante de bani pentru a fi pe liste. A ajuns! Ce a urmat dupa aceea intrece orice imaginatie. Bolnav de putere, data, ce-i drept, de Ionica Gusatu, Caranica a devenit din ce in cea mai influent. Atat de mult incat si-a permis sa ajunga proprietar de terasa, fara ca macar in declaratia de avere aceasta sa apara cumva. Daca pana atunci lua si el o spaga sa dea o autorizatie de terasa, acum o avea pe a lui. Este adevarat, mostenita de la viitoarea familie Chiriac (Radu si Ionica “Camelia Gusatu”), devenita printr-un joc ciudat nici mai mult nici mai putin decat concesionarul restaurantului “Privighetoarea” din Gradina Mare. Proaspat patron, Caranica invita ziaristii braileni “la el pe terasa” sa-I cinsteasca cu o bere macar! Unul dintre invitati era proprietarul marcii “Infobraila”, stefan Catalin Iordache. Mai jos, relatam discutia dintre George Caranica, proaspat politician PSD si Catalin Iordache.

Iordache: Da, George.

Caranica: Ce faci, Catalin?

Iordache: Pe Calarasi.

Caranica: Hai, vreau sa te cinstesc cu o bere din partea casei.

Iordache: De ce, ma?

Caranica: Hai, ma, ce dracu, nu vrei tu?!

Iordache: Pai sunt pe Calarasi, ma duc sa ma intalnesc cu cineva la Cornelius.

Caranica: Haaaai, ma… Vino ma si la mine!

Iordache: La tine unde, ma?

Caranica: La Lotca!

Iordache:La?

Caranica: La Lotca, la terasa.

Iordache: La Lotca?! Dar nici nu stiu unde este terasa Lotca.

Caranica: Hai, ma, fostul restaurant Lotca de pe Republicii, langa teatrul Maria Filotti.

Iordache: Asa, il stiu.

Caranica: Ala.

Iordache: Ce-i acolo?

Caranica: Ce-i acolo?! Restaurant, terasa.

Iordache: Si ce? E ziua ta, sau ce?

Caranica: Hai, ma, Catalin, vino acolo ca vorbim noi. Hai, vii?

Iordache: O sa incerc, ma. Stai sa ma intalnesc cu astia, sa vad ce fac si te sun.

Caranica: Hai, ca-ti dau, adica iti dau … mare cacat iti dau. Mai vorbeam cu tine asa, putin, si de aia.

Iordache: Am inteles. Da' e ziua ta, sau care e problema ca nu inteleg?

Caranica: Nu, ma, nu. Hai vino incoa', ca-ti zic eu cand ne intalnim.

Iordache: Bine, ma, o sa incerc. Nu-ti promit.

Caranica: Eeeee…

Iordache: Nu-ti promit, pentru ca inca nu m-am intalnit cu aia. Tre' sa rezolv ceva.

Caranica: Si dupa aceea ce ai de facut? Te duci acasa sa te culci?

Iordache: Nu stiu, ma. "… ma culc".

Caranica: Bine, hai te sun. Eu te astept.

Iordache: Bine. Pa. Caranica: Pa, pa. Te-am pupat.

Dialogul este relevant. Caranica era proprietar de terasa! In declaratia de avere nu aparea insa asa ceva, dar cine sa-l controleze pe infleuntul tanar politician brailean? PSD? Nici gand, mai ales ca gurile rele spuneau ca el colecta cadourile pentru diverse personalitati ale vremii. Mai mult, asa cum Infobraila a relatat in urma cu ceva vreme, pesedistul nu s-a sinchisit de contractul incheiat cu un cetatean turc si i-a dat o teapa. Cine se putea pune cu el?! Revenind asupra subiectului, ne intrebam de ce PSD il protejeaza cu atata ardoare pe “celebrul” consilier municipal? Este un biet politruc incompatibil. Cu siguranta, PSD nu va lua nici o masura. Prin urmare, conducerea cotidianului Infobraila a decis sa informeze Agentia Nationala de Integritate privind situatia lui George Marius Caranica.

CITESTE SI AUDIO / Avocatul Caranica despre sotul unei judecatoare din Braila: “Bagami-as p**a in el de turc! Ce parere ai de tiganul asta?” / Caranica a cerut patronului unui ziar sa-si traficheze influenta pentru a da o teapa intr-un contract!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>