Published On: joi, mart. 29th, 2018

Perchezitii domiciliare in comuna Silistea

In ziua de 27 martie , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, politistii au legitimat 89 de persoane, au oprit in trafic 75 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 12 soferi.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 2.465 de lei, pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retras un permis de conducere.

La data de 27.03.2018, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala au efectuat cinci perchezitii, pe raza municipiului Braila si a comunei Silistea, la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de furt.

Cu aceasta ocazie au fost puse in aplicare trei mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite ca, in perioada 07.02-03.03.2018, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta din comuna Silistea si din doua TIR-uri ce apartin unui brailean. 

Cercetarile continua, in vederea stabilirii și documentarii intregii activitati infractionale a persoanelor in cauza.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>