Published On: vin, mart. 16th, 2018

O tanara din comuna Viziru i-a propus unui sofer sa intretina cu ea un act sexual contra cost. Pentru ca acesta a refuzat, tanara i-a furat portofelul

La data de 15.03.2018, un barbat, in varsta de 68 ani, din judetul Prahova a sesizat politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Viziru cu privire la faptul ca, in ziua de 14.03.2018, in jurul orei 21:00, o femeie i-a sustras portofelul din cabina unui autocamion.

 In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat-o si depistat-o pe o tanara de 29 de ani, din comuna Viziru, banuita ca, in seara de 14.03.2018, in timp ce se afla intr-o parcare din localitate, ar fi urcat in vehiculul respectiv si i-ar fi propus reclamantului sa intretina un act sexual contra cost.

Barbatul ar fi refuzat-o, iar la coborare i-ar fi sustras acestuia portofelul, in care se afla suma de 470 de lei și mai multe documente.

            In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>