Published On: vin, mart. 16th, 2018

O tanara de 18 ani din Republica Moldova a fost amendata cu 800 de lei si obligata sa paraseasca teritoriul Romaniei in termen de 15 zile

Politistii de imigrari din Braila au depistat o tanara de 18 de ani din Republica Moldova  care nu mai avea drept de sedere pe teritoriul Romaniei. Aceasta a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 800 de lei si obligata, prin decizie de returnare, sa paraseasca tara in termen de 15 zile.

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat o actiune, in cooperare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

In cadrul activitatilor intreprinse, a  fost depistata o tanara de 18 ani, din Republica Moldova, care la expirarea dreptului de sedere nu a parasit teritoriul Romaniei.

Urmare a celor constatate, pe numele femeii a fost emisa o decizie de returnare prin care este obligata sa paraseasca tara in termen de 15 zile si, totodata, a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 800 lei, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata.

Deasemenea, la iesirea din tara, pe numele acesteia va fi instituit consemnul de nepermitere a intrarii in Romania, pentru o perioada de 6 luni.

Actiunile desfasurate de catre politistii de imigrari urmaresc asigurarea ordinii si sigurantei cetateanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectarii legalitatii sederii in Romania a strainilor si combaterea migratiei si muncii ilegale.

Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila, din strada Ana Aslan nr.39, la numarul de telefon 0239-606100, sau vizitand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>