Published On: mie, mart. 21st, 2018

Numarul 13, ghinion sau renastere?

Unul dintre cele mai controversate numere este numarul 13! Majoritatea oamenilor, in special cei superstitiosi, vad in acest numar ghinion, blocaje, intarzieri. Si daca mai pica si intr-o zi de marti sau vineri…. ghinionul si energia negativa sunt clare! Sunt numeroase superstitii legate de acest numar, iar cei care cred in acest lucru se feresc de ziua a 13-a a fiecarei luni, niciodata nu au 13 oaspeti la masa, nu cumpara 13 articole, etc. Dar chiar asa sa fie?

In traditia kabbalistica, numarul 13 este aducator de iubire, pace, lumina. Musulmanii cred cu tarie ca daca se intalnesc 13 persoane undeva, toate persoanele respective vor muri in cursul anului. Egiptenii il vedeau ca pe un numar norocos si credeau cu tarie ca este un numar ce aduce numai vesti bune.

Se spune ca 12 este numarul Universului, iar 13 este numarul care contine totul si inca ceva pe deasupra. De fapt, numarul 13, este numarul transformarii, atat la nivel sufletesc cat si la nivel fizic. Este poarta catre un nou ciclu, un nou inceput. Este numarul care iti spune: "Gata! Aici nu mai este nimic de facut, trebuie sa faci altceva, sa urmezi un nou drum!". El anunta incheierea unei etape din viata noastra care nu ne mai aduce nimic. Sunt persoane carora le apare in mod constant acest numar si nu pot intelege semnificatia lui. De fapt, numarul 13 este un mesaj al Universului, in care te indeamna sa renunti, sa inchei ceva care nu mai functioneaza bine si sa o iei de la capat.

Numarul 13 poate fi vazut ca o etapa de tranzitie in viata noastra. Lasam ceva in urma, un lucru, o viata pe care o cunostem, un sablon, si ne indreptam catre ceva nou, unic, neexperimentat de noi inca. El apare pentru a face legatura intre aceste doua schimbari si vine sa ne ajute sa intampinam schimbarea si sa nu mai ramanem blocati intr-un mediu care nu ne este folositor si nici fertil.

Persoanele carora le apare numarul 13 in mod constant, sunt avertizate ca viata lor este pe cale sa se schimbe, ca vor iesi din zona de confort, ca ceva in viata lor (un loc de munca, o relatie care nu mai aduce nimic bun, etc) ii trage in jos, nu-i lasa sa evolueze si trebuie schimbat.

Cei nascuti in data de 13, sau care traiesc evenimente marcante in aceasta data, au de invatat ca totul in jurul lor este intr-o continua miscare si transformare. Nimic nu poate ramane la fel, si atata timp cat noi nu vrem sa schimbam nimic si ramanem in sablonul cunoscut ca ne este familiar si comod, blocam energia si nu reusim sa evoluam. Blocajele acestea duc la impietrire, distrugere, frustrare,suferinta. Si atunci, cifra 13, vine ca o operatie, ne ajuta sa vindecam frica de a nu pierde ceva sau pe cineva. Ne invata ca trebuie sa lasam totul sa curga si sa nu ne mai agatam de realitatea de alta data, mai simplu spus, sa nu mai traim in iluzie.

Mai simplu spus, ghinionul dat de acest numar apare doar persoanelor care nu se pot detasa, care se elibereaza greu de atasamente si care sufera de stagnare. Cu cat intelegem mai repede ca misiunea noastra intr-o relatie sau un loc s-a terminat, cu atat mai repede lucrurile bune si frumoase isi vor face loc in viata noastra. Indemnul numarului 13 este simplu: nu privi inapoi!

13 este insasi esenta vietii! Este piatra de temelie a unui nou proiect, a unei noi vieti, cu sanse mari de materializare. Este viata care merge mai departe!

Multumiri, Oanei Martinas!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>