Published On: vin, mart. 23rd, 2018

Niste cacati! Hai sictir!

Share This
Tags

Asta ati fost, fir-ati ai dracului! Ne-ati pacalit ca veniti sa inlocuiti raul. Cu ce, mai tantalailor?! Cu mireasma voastra noua de mafie? Cu acelasi sobolan cu mustata de Varga? Cu acelasi libidinos ordinar ca Closca (sic!)? Asta care nu isi poate tine in pantaloni viermusul zemuit? Cu unsurosi din astia ati vrut voi sa ne pacaliti pe noi? Ati dat-o in bara, panaramelor! Unora nu v-a ajuns ca ati vandut copii. Pozati in “mafioti” adevarati, plini de bani si de relatii. Nu erati decat niste rahati batuti de vant. Niste scursuri din oalele comunismului dat in clocot!

Acum, cum va simtiti?! Bine? Ia zi, Daniela, il vezi reflectandu-se pe Horia in sticla de geam in care si-a taiat gatul?! Dar tu, bai Vasile, mai tii minte cati pumni au “modelat-o” pe nevasta-ta?! Ziceti, bai panaramelor, ca va asteapta Cibu sa va dea cate o scatoalca pe lumea ailalta. Acolo unde vreti sa trimiteti voi toti dusmanii! Prostilor, ati vrea sa va astept pe lumea cealalta? Ce greseala!

Credeti ca as pune mai putine lemne pe focul in care veti arde voi? Tampitilor, ati demonstrat ca va doare la bascheti de tot. Ce nu ati stiut este ca va va durea pe LUMEA ASTA! Naspa, este?!

Stiu, acum cand scriu, ca mai multe institutii v-au luat la puricat. Stati bine cu deconturile baieti?! Da? Bravo! Inseamna ca nu ati citit ce va scrie Infobraila in continuare despe voi! Va doresc sa traiti drama tuturor celor pe care i-ati traumatizat, i-ati mintit, i-ati pacalit! Ati avut, bai panaramelor, orgasm? Unul din ala taranesc? V-a tremurat mustata, la amandoi?! Este? Sunteti de rasul lumii, vanzatori de copii. Partasi ai unor dezvaluiri pentru “servicii”, sa nu afle plebea, doar aia care trebuie, aia care trebuie sa va puna pe voi, bulibasa si curtezana de doi lei, la masa bogatilor. Ce sa faceti voi acolo? Sa dati cu jula?!

Inchei spunandu-va ca v-ati cacat pe voi degeaba incercand sa aratati ca va pasa de orasul asta. Sunteti cu nadragii grei, va tarati pe o scena ca niste melci care lasa in urma un slin. Atat, ba, panaramelor. Nimic nu ati lasat sau facut pentru Braila! Hai, sictir!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>