Published On: lun, mart. 19th, 2018

Mi-e sila sa mai scriu despre voi! Duceti-va dracului!

Share This
Tags

Cati copii aveti? Gandindu-ma ca ati avea mai multi, dar de care nu stiti, va rog sa imi permiteti sa ma infior la gandul ca poate nu ii veti revedea nicioadata.

I-ati vandut pentru tigari? Bautura? Pentru ce dracu i-ati vandut, nemernicilor? Sa va fie bine? Cald?!

Cine i-a cumparat? Niciunul nu i-a dus intr-un loc linistit si curat. Niciun loc care sa semene cu casele voastre. Niciun loc care sa semene cu locul in care va tavaliti  amantele.

Duceti-va dracului de lepre imputite! Mergeti in tribunale si judecati cu vorbele mele stoarse la manie. Sa va ia dracu! Sunteti Raul pe pamant! Ati vandut sufletele unor copii. De ce? A fost mai bine? A fost mai profitabil? Veti spune ca, poate, sunt minciuni. Ia uitata-te nemernica dracului sa vezi daca in arhiva ta gasesti nr 3468 din 30 martie 1994? Ia zi, fa, Florico, gasesti?!

Ia vedeti, bai notari de doi bani, gasiti un inscris din 30.03.91 in care scrie “Astazi, 09.04.91”? Japitelor, nu va dati seama ca cineva a ajuns in interiorul mizeriei voastre si acum v-o arunca in fata?!

Mi-e sila sa mai scriu despre voi! Duceti-va dracului!

CITESTE SI Delia Rasnoveanu, cati copii nevinovati ai vandut? Dar tu, Vasile Varga?!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>