Published On: joi, mart. 15th, 2018

Mai multi soferi au fost amendati pentru nerespectarea normelor rutiere

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, stationarea si accesul interzis, au fost aplicate un numar de 41 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4.350 lei si au fost aplicate un numar de 82 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R:   

Exemplificam:

– M.V., in varsta de 53 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare –in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Skoda cu nr.de inmatriculare BR-09-MVI pe Calea Calarasilor dinspre str.Vapoarelor catre str.Danubiului si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata la intersectia cu str.Danubiului.                  

– P.N., in varsta de 66 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator a circulat cu auto marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-03-VFX pe str.Ana Aslan dinspre str.Bastionului catre str.Scolilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.  

– M.M., in varsta de 51 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Alfa Romeo cu nr.de inmatriculare BR-22-MIL, pe str.Rosiorilor dinspre str.Dianei catre str.1 Decembrie 1918, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”. 

– N.D.-M., in varsta de 47 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-04-SES pe Calea Calarasilor dinspre str.Ana Aslan catre str.Scolilor si a oprit voluntar in intersectia strazii Scolilor cu Calea Calarasilor.

– B.A., in varsta de 48 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Toyota cu nr.de inmatriculare BR-07-SYP pe Calea Calarasilor dinspre str.Frumoasa catre str.Scolilor si a oprit voluntar in intersectia strazii Ana Aslan cu Calea Calarasilor.

            – V.M., in varsta de 48 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Fiat cu nr.de inmatriculare BR-04-UBT pe Calea Calarasilor dinspre str.Tineretului catre str.Mihai Bravu si a oprit voluntar in statia mijloacelor de de transport public de calatori.

            – P.A.-C., in varsta de 36 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Audi cu nr.de inmatriculare BR-01-AXA pe Calea Calarasilor dinspre str.Tineretului catre str.Mihai Bravu si a oprit voluntar in statia mijloacelor de de transport public de calatori.

– P.D.-G., in varsta de 30 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca BMW cu nr.de inmatriculare BR-39-DYA pe str.Petru Maior dinspre str.Polona catre str.Mihai Eminescu si a oprit voluntar in intersectia strazii Petru Maior cu Mihai Eminescu.

– B.M., in varsta de 24 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Daewoo cu nr.de inmatriculare BR-89-MAE pe Calea Calarasilor dinspre str.Vapoarelor catre str.Danubiului si a oprit voluntar in intersectia strazii Danubiului cu Calea Calarasilor.

– P.S.-A., in varsta de 27 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca BMW cu nr.de inmatriculare BR-16-MSA pe str.G-ral Eremia Grigorescu dinspre Bd.Dorobantilor catre Gara C.F.R. si a oprit voluntar la mai putin de 25 m de marcajul pietonal.

– Z.C.tin, in varsta de 66 ani, din sat Valea Canepii, jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-52-ZIC in Piata Traian dinspre Calea Galati catre str.Cojocari si a oprit voluntar la mai putin de 25 m de marcajul pietonal.

– St.Fl., in varsta de 40 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes Benz cu nr.de inmatriculare BR-08-TEL pe str.C.tin Hepites dinspre Piata Traian catre str.Cojocari si a oprit voluntar la mai putin de 25 m de marcajul pietonal.

– T.V.tin, in varsta de 39 ani, din Galati, str.Regimentul 11 Siret, jud.Galati – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-78-SEV pe Bd.Al.I.Cuza dinspre str.R.S.Campiniu catre str.1 Decembrie 1918 si a oprit voluntar pe marcajul pietonal.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>