Published On: lun, mart. 5th, 2018

Infrangere la Slatina in ultima secunda/ Continua problemele din atac in repriza a doua

Sambata dimineata la Slatina, HC Dunarea Braila a fost invinsa la limita, in ultima secunda, printr-o lovitura de la 7 metri.

Meciul era unul foarte dificil, Slatina fiind in lupta pentru evitarea retrogradarii si avand mare nevoie de punctele puse in joc. Gazdele veneau dupa o victorie in fata valcencelor de la HCM.

In prima repriza brailencele au reusit sa-si impuna jocul, astfel ca la sfarsitul celor 30 de minute conduceau, scor 10-7.

Repriza a doua a inceput mai bine pentru echipa gazda care a reusit sa egaleze la 11, dupa care a urmat o perioada mai buna a brailencelor. Din pacate din minutul 51 la scorul de 14-16, HC Dunarea nu a mai reusit sa inscrie, iar gazdele care au beneficiat de mai multe lovituri de la 7 m, au reusit sa inscrie de trei ori.

Pentru HC Dunarea Braila au marcat, Alina Vatu 5 goluri (in nota de constanta cu care ne-a obisnuit), Florentina Craiu 2 goluri, Diana Munteanu 2 goluri, Irina Shutska 2 goluri, Dana Corban 1 gol, Dzyiana Ilyina 1 gol, Oana Carstea 1 gol, Catalina Preda 1 gol, Marija Shteriova 1 gol.

HC Dunarea Braila pierde la Slatina posibilitatea de a se apropria de obiectivul clubului pentru acest campionat. Continua problemele in atacul brailencelor, al treilea cel mai slab atac din campionat. Din declaratiile „domnului antrenor”, in presa locala, mai putin Infobraila, bineinteles (nu are bunavointa sa ne raspunda la telefon), spune ca inca se fac presiuni din afara clubului, pe jucatoare care nu se pot concentra suta la suta, ca sunt rau intentionati, iar echipa este in reconstructie.

Ar trebui sa ne spuna ce se intampla cu echipa in repriza a doua a tuturor meciurilor, diferenta vizibila intre cele 2 reprize in toate meciurile din acest campionat.

Vorbeste de reconstructie la Braila, in conditiile in care dupa ce vara trecuta am pierdut o echipa intreaga, iar acum in iarna , au  plecat de la Braila, Lacramioara Stan (vezi Slatina unde joaca si o face foarte bine), Elena Voicu (Cisnadie unde inchide poarta meci de meci).

Lacramioara Stan a reusit sa ne „bata” cu Slatina, urmeaza sambata la Braila Elena Voicu cu Cisnadie ( nu va faceti iluzii ca va fi la fel ca meciul din Cupa Romaniei).

Cine mai urmeaza sa plece de la Braila?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>