Published On: mie, mart. 14th, 2018

Ia zi, Pera, mai sustii ca “Preda nu e buna de nimic”?

L-am auzit deunazi pe Florentin Pera declarand ritos, dupa egalul cu Cisnadie, ca echipa, vai Doamne, joaca asa din cauza “fostului vicepresedinte”, adica din cauza mea. Ma saturasem sa-i raspun unui “lautar” (astia canta la masa la care li se plateste) si am asteptat sa ma faca “vinovat” si de vreo victorie. N-a facut-o! Dovada ca ce crede el ca sunt portocale este o biata hernie care asteapta sa fie operata!

Sa revenim la titlu. La mine in bucatarie, Pera se lamenta ca nu-i ajuta nimeni in afara de mine, ca noroc ca am insistat eu sa-i fie si lui platit macar jumatate din salariul 150 de milioane de lei vechi, ca are familie si copil care stau cu chirie la vreo mie de kilometri de casa. I-am cerut la telefon presedintelui Caranica sa-i semneze ordinul de plata (asta daca face pojar, clubul nu se mai poate atinge de banii din banca), iar Pera s-a luminat la fata pret de cateva secunde.

Numai ca jelania a continuat si a ajuns si la Catalina Preda, care ba n-are jocuri in picioare si ca “nu e buna de nimic”. I-am zis lui Pera ca n-are cum sa joace, daca el n-o baga in teren si insista cu favorita lui Ana Berescu. N-a raspuns.

Sunt tare curios ce mai spune acum, dupa ce Preda l-a scos efectiv din belea, a jucat excelent si a marcat destule goluri ca sa contribuie la patrunderea in Final Four in Cupa Romaniei – Fan Courier.

Astept o noua declaratie in care sa spuna Pera cum eu, dusmanul numarul 1, am contribuit la “infrangerea” cu Bistrita din cupa. Nu cred ca v-a face insa, ca hernia atarna greu la… limba!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>