Published On: lun, mart. 12th, 2018

HC Dunarea Braila pierde alte 2 puncte acasa/ 21-21 cu Magura Cisnadie

Sambata dupa-amiaza in sala Danubius, HC Dunarea Braila a terminat la egalitate meciul din cadrul etapei a-XX-a in Liga Florilor, cu Magura Cisnadie.

Meciul asa cum a inceput, cu echipa oaspete nereusind sa treaca de apararea brailencelor, dar mai ales interventiilor Adrianei Medvedova, parea ca se indreapta spre o victorie lejera a echipei gazda. Din pacate HC Dunarea nu reuseste sa aiba continuitate in jocul sau, iar pana la pauza sibiencele au reusit sa se aproprie la un gol, scor la pauza 12-11.

Repriza a doua a inceput sub semnul echilibrului, iar in minutul 38, tabela indica egalitate la 13. A urmat o perioada foarte buna in apararea braileana, cu interventii spectaculoase ale Adrianei Medvedova, iar in minutul 48,  HC Dunarea Braila parea ca a reusit desprinderea decisiva, scor 18-14.

Din acest moment (la fel ca in ultimile meciuri) dunarencele nu mai reusesc sa inscrie pana la final decat 3 goluri, ajungand sa tremure pentru victorie. Cu circa 1 minut inainte de final si cu atacul, „au reusit sa piarda mingia”, iar atacul celor de la Cisnadie a fost concretizat cu gol cand mai erau 7 secunde din meci. Jucatoarele Dunarii Braila nu au reusit sa repuna rapid si astfel s-a terminat egal, scor final 21-21.

Un meci echilibrat, asa cum ne asteptam, cu probleme de lot la Dunarea Braila, cu presiune pe fostele jucatoare de la Dunarea, Ada Moldovan, Elena Voicu (aclamata de catre galerie, huiduita de anumite personaje din tribuna care pana acum cateva saptamani o aplaudau), Oana Apetrei, meci excelent facut de catre pivotul Magurii Cisnadie (7 goluri, plus lovituri de la 7 m obtinute).

Pentru HC Dunarea Braila au marcat, Alina Vatu 9 goluri(de departe motorul atacului brailean), Marija Shteriova 6 goluri (putina inconstanta, dar importanta in atac), Cristina Gheorghe 2 goluri (surprinzator introdusa in teren pe finalul primei reprize), Catalina Preda 1 gol, Florentina Craiu 1 gol, Diana Axinte 1 gol, Diana Munteanu 1 gol.

Adriana Medvedova a fost din nou in zi excelenta, reusind parade de senzatie in fata unor jucatoare cu mare experienta, fiind aplaudata in picioare de publicul spectator.

Din pacate HC Dunarea Braila pierde alte 2 puncte in lupta pentru atingerea obiectivului, care devine din ce in ce si mai greu de atins. Jocul practicat sambata, chiar si fara coordonatoare brailencelor, Dzyiana Ilyina, accidentata, nu are o claritate, o tactica definita, bazandu-se in mare parte pe actiuni individuale.

De patru luni auzim din partea antrenorului principal, doar scuze si acuzatii la adresa celor care „nu vor binele” acestei echipe. In timp ce galeria ii cere demisia, pentru rezulatatele slabe obtinute si pentru ceea ce declara, pentru ceea ce a facut cu jucatoarele plecate de la echipa.

Urmeaza maine ultima sansa pentru a mai reusi sa prindem un loc de cupa europeana, conditia principala fiind o victorie cu Bistrita in sferturile cupei si in „FINAL FOUR” sa nu intalnim CSM Bucuresti in semifinale. „Mai e mult pana departe”.

HC Dunarea Braila – CSM Bistrita , marti ora 18,00 in sala Danubius, speram la un joc frumos incheiat cu o victorie a echipei dunarene, lucrul cel mai important inainte de toate pentru tot publicul brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>