Published On: vin, mart. 2nd, 2018

HC Dunarea Braila la Slatina pentru victorie/ Lacramioara Stan la primul meci oficial impotriva brailencelor

Maine, 3 martie, incepand cu ora 11,00 HC Dunarea Braila, joaca in deplasare la Slatina, meciul din cadrul etapei a-XIX-a in Liga Florilor.

Meci netransmis la TV, va fi unul foarte dificil, mai ales prin prisma rezultatelor din ultimul timp. CSM Slatina, vine dupa o victorie surprinzatoare, acasa cu HCM Rm. Valcea, locul 3 in clasamentul Ligii Florilor. Intr-o ascensiune, atat prin prisma jocului, cat si a rezulatelor, brailencele vor avea un meci foarte greu in fata oltencelor.

In tur la Braila, rezultatul a fost egal, fiind atunci primul punct obtinut de catre CSM Slatina. Intre timp la echipa gazda s-au produs cateva schimbari, de lot, atitudine, iar gazdele din meciul de maine au reusit cate rezultate frumoase, victorie la Brasov, acasa cu Valcea, ceea ce la da incredere pentru maine, mai ales ca au nevoie in continuare de puncte pentru evitarea retrogradarii.

HC Dunarea, cu o victorie maine s-ar putea apropria si mai mult de partea superioara a clasamentului, acolo unde ne-a obisnuit in ultimii ani.

Asteptam maine de la Alina Vatu si compania, un meci bun care sa duca la finalul celor 60 de minute la victorie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>