Published On: lun, mart. 26th, 2018

GALERIE FOTO: AHC Olimpia Braila un nou club de handbal in Braila / Si copilul tau poate face performanta

Share This
Tags

La inceputul acestui an, s-a nascut un nou club de handbal in orasul Braila.

In acest moment in cadrul noului club infiintat, activeaza o grupa de fete, nascute 2005-2006, pregatite de Prof. Claudiu Radu si Prof. Madalin Castalov.

Antrenamentele echipei de junioare IV se desfasoara in sala de sport a Scolii nr.29 Mihail Sadoveanu, in fiecare zi, de luni pana vineri.

De la inceputul lunii ianuarie, s-au jucat meciuri de pregatire cu diferite echipe, LPS Buzau, Danubius Galati, CSS Slobozia, Kinder Braila, etc si vor continua cu altele in urmatoarea perioada, in vederea pregatirii pentru faza zonala a Campionatului National de Junioare IV, care va fi organizat cel mai probabil in luna aprilie.

Nu uitati ca si copilul dumneavoastra poate face performata. Sportul insemna sanatate.

„Incercam sa atragem cat mai multi copii catre sport, catre handbal. E bine ca, in Braila, a mai aparut un nou club sportiv. Concurenta inseamna competitie, insemna cresterea nivelului de performanta. Aceasta activitate nu poate fi decat benefica pentru copii nostri, pentru orasul nostru.

Clubul are capital privat 100%. Incercam atragerea de sponsori pentru a putea asigura conditiile si materialul necesar in vederea cresterii performantei. Din toamna intentionam inscrierea in campionatul national de junioare III, continuitate pentru junioarele IV si formare grupei de minihandbal. Este imbucurator faptul ca s-a reusit formarea unui grup de fete dornice de a juca si de a face performanta.

In curand vom incepe selectiile pentru grupele de minihandbal. Vom incerca sa participam la cat mai multe competitii organizate de catre alte cluburi, dar si de noi, asa cum a fost „WINTER CUP” din 17 februarie, care a fost un succes deplin, atat din punct de vedere sportiv cat si organizatoric.

Rugam persoanele interesate, de o eventuala colaborare, sa ne contacteze prin intermediul paginii noastre de Facebook, AHC Olimpia Braila”, a declarat Carmen Grosu, presedinte AHC Olimpia Braila.

ahc3 ahc2 ahc1 fetel echipa

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>