Published On: mie, mart. 7th, 2018

Francisk Chiriac: “Incet, incet inchidem robinetele banilor publici si directionam catre public”

In conferinta de presa sustinuta vineri la sediul PSD Braila, Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac a vorbit despre situatia din cadrul Consilului Judetean, o situatie deloc placuta de Chiriac. Acesta sustine ca cei din opozitie sunt intr-o continua campanie electorala si ca mai tot ceea ce propun acestia nu este legal si nici in folosul cetatenilor.

De asemenea, intrebat daca exista interese personale care sa conduca la un asemenea comportament din partea consilierilor, acesta sustine ca ar putea exista si interese personale dar cel mai sigur este faptul ca incet, inchid robinetul banilor publici si ii directioneaza catre public, iar acest lucru deranjeaza foarte mult.

Interesanta declaratia lui Chiriac. Ce sa intelegem, ca pana acum robinetul banilor publici a fost deschis fara ca bani sa fie directionati catre public? Aceasta idee e strigatoare la cer.

“Eu am mai spus si datile trecute, o sa fie din ce in ce mai rau! Asta este caracterul consilierilor judeteni care au fost alesi.

Nu am niciun fel de problema! Tine de caracterul persoanelor respective de a respecta regulamentul, in primul rand ei trebuie sa-si aduca aminte ca sunt alesii polupatiei si ca i-au ales sa-i reprezinte si  sa propuna proiecte sustenabile, nu ilegale, in folosul cetatenilor, si se pare ca nu se intampla chestia asta.

Eu am declarat, de fiecare data, ca in momentul de fata, ei au intrat intr-o campanie electorala continua si asta se intampla si i-as ruga sa gandeasca mai mult, sa vorbeasca la subiect. Ati vazut ca eu de fiecare data eu am incercat si i-am rugat <<Veniti cu argumente clare, cu modificarea articolelor hotararilor!>>

Toate comentariile opozitiei, din 12 (n.r. consilieri ai opozitie) s-au format 13 magnifici, sunt declaratii politice. Ar trebui sa fie o sedinta in care spunem <<La articolul 1 as vrea sa se modifice>> exact cum au fost si unele dintre propunerile dansilor, anul trecut, cand a fost cu procentele dupa regulamentul de sport la Legea 69, unde noi am promis 80 si 90%, ei au propus 1%. Am supus la vot, a trecut, frumos, elegant! Restul sunt declaratii politice intr-o campanie electorala continua", a declarat Chiriac.

Intrebat daca exista interese personale ale unora de acolo, Chiariac a adaugat “Poate sa existe si interese personale. Se pare ca deranjeaza foarte mult, ca incet, incet inchidem robinetele banilor publici si directionam catre public, catre proiecte sustenabile si am repetat-o de foarte multe ori, pe cele  doua domenii pe care le-am propus si sunt primordiale, in primul rand pentru judetul Braila, pentru o societate normala, pentru a se dezvolta pe partea de infrastructura si partea de sanatate".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>