Published On: mie, mart. 21st, 2018

Francisk Chiriac : “Drumurile judetene sunt prioritate”

Marti,20 martie 2018,  seful Consiliului Judetean Braila a fost in comunele Zavoaia si Dudesti unde s-a intalnit cu primarii celor doua comune pentru a discuta despre asfaltarea si plombarea unor tronsoane de drumuri.

“Ieri am mers in comunele Zavoaia si Dudesti. Cum va spuneam, drumurile judetene sunt prioritate, astfel ca si cu primarii de aici am vorbit despre asfaltarea unor tronsoane de drumuri si plombarea altora, in cursul acestui an, dupa semnarea contractului de intretinere pentru 2018. Atat la Zavoaia cat si la Dudesti, proiectele pe PNDL sunt in derulare iar primarii isi pun la punct planurile pentru a cheltui banii care vin din asocierea cu CJ Braila. Problemele cu care se confrunta comunele din judetul Braila sunt diverse insa cu o colaborare buna intre Consiliul Judetean si Unitatile Administrativ-Teritoriale cu siguranta vom gasi solutii pentru rezolvarea acestora. Ne unim eforturile pentru a creste ritmul de dezvoltare si asiguram toti cetatenii judetului ca implicarea noastra este 100%” a scris, seful Consiliului Judetean, pe pagina personala de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>