Published On: joi, mart. 29th, 2018

FOTO: Intersectia Dorobantilor cu Apollo va fi semaforizata in scurt timp

bd-dorobantilor-cu-apolloAstazi, primarul, Marian Dragomir, a anuntat intr-o conferinta de presa ca in intersectia strazilor Apollo si Dorobanti, o intersectie foarte aglomerata, in care au avut loc mai multe evenimente rutiere neplacute, vor fi montate semafoare si ca de la montarea semafoarelor pana la momentul in care vor functiona va mai trece ceva timp.

Reporterii INFOBRAILA au ajuns in zona respectiva si au vazut ca semafoarele, deja, se monteaza, iar muncitorii le-au spus ca vor incepe sa functioneze imediat dupa Sarbatorile Pascale.

"Un lucru foarte important pentru braileni, semaforul de la Baldovinesti (n.r. intersectia Dorobantilor cu Apollo). A durat foarte mult procedura legala pentru amplasarea acelui semafor. Societatea care a castigat licitatia a adus, deja, semoafoarele, unul dintre stalpii respectivi care trebuie montati, restul vor fi pe sistem suspendat. In perioada urmatoare vor fi montate semafoarele. Din perioada montajului va mai dura ceva pana cand se va reusi si bransarea acestora la energie electrica, fiind tot o procedura legala in acest sens", a declarat edilul sef, Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>