Published On: vin, mart. 23rd, 2018

EXCLUSIVITATE / Inregistrarile din Primaria Braila arunca in aer mafia imobiliara!

Suntem la doar cateva luni dupa ce Constantin Cibu a fost uns primar de mai marii Brailei. Discutia s-a purtat in curtea influentului stab PSD Viorel Balcan. In timp ce nevestele sporovaiau la masa intinsa pe terasa impunatoare a vilei pesedistului situata in inima sitului istoric al Brailei si aparata de garduri imense de piatra varuite alb, “barbatii” urbei decideau cine si cum sa preia puterea de la Anton Lungu, devenit dintr-un tiran odios si incult un mascarici de doi lei la indemana celor care i-au demonstrat ca banii lor se pisa pe ideologia lui. Prezenti la intalnire,  Constantin Cibu, Vasile Varga, doctorul Dan Sabau si Viorel Balcan stabilesc ca puterea sa o ia neocomunistul Cibu. Si asa se face! A urmat un Simionescu cu celebra lui replica tampita ca Anton Lungu este ca si tatal lui. Restul a facut Daniela Vasioiu, fiica celebrul comunist Dascalopol, in fapt o muierusca rea de musca care (sic!) urma sa intre in combinatia care o va propulsa in sferele inalte ale politicii. Turul doi l-a facut KO pe Simionescu, iar noua putere a fost formata de cuplul eterogen Cibu-Vasioiu!

Ce credeti ca au facut cei doi? S-au scremut sa simuleze bunul simt si democratia. Au reusit? Nu! Au dus dezmatul politic la cele mai inalte cote, la concurenta cu inaintasii lor comunisti. Cu un plus de bun simt din partea lui Constantin Cibu! Alegerile au luat sfarsit. Suntem in cladirea in care totul se schimba, de la mochetele roase, la cele de lux, gasite doar in marile hoteluri, cu accente amuzante din partea “mascariciului” viceprimar Lucian Tilea! Ala a fost atat de “drastic” ca, in timpul “renovarii” sediului noii puteri a taiat firele TO (transmisiuni operative – n.r.) ca nu ii placeau cum “dadeau” pe perete! Credeti cumva ca noua putere a fost in slujba voastra?! Nu! A fost doar o continuare cosmetizata a jegurilor comuniste care au condus acest judet zeci de ani de-a randul.

Cotidianul Infobraila a intrat, intamplator, in posesia unor inregistrari “istorice”, care arata nivelul de coruptie de la nivelul administratiei acelor ani.

La prima vedere, am crezut ca visam. Cum naiba sa se discute asa ceva in interiorul noii puteri “democrate” si “lipsite de comunism”? Ei bine, am fost cu totii pacaliti de noii exponenti alesi la un gratar in curtea lui Viorel Balcan!

Astazi, va prezentam o scurta stenograma care arata ce fel se discutau problemele orasului in birourile Primariei Braila. Sunt convins ca aceia care l-au votat pe Cibu, pe Vasioiu sau pe Lungu vor voma. Toti au fost pacaliti de un sistem care functiona, bine mersi, de foarte multa vreme. Ce n-am stiut noi? Ca toti sunt niste javre, niste penali, niste infractori de doi lei, niste jeguri!

Iata primul fragment al unor stenograme intinse de-alungul a ore de inregistrari din interiorul puterii. Mai precis, in biroul Danielei Vasioiu, aceasta curtezana deghizata in amazoana, unde se desfasoara majoritatea acestor convorbiri. Veti vedea ca ea urmareste doar sa isi decimeze adversarii politici, nu sa restabileasca dreptatea si ordine.

Ca sa isi asigure suprematia, Vasioiu foloseste un amic care sa raporteze catre “baieti” ceea ce ea stie. Ce a oprit-o pe ea sa faca acest lucru? Curvasaria politica, probabil! O “tarfa politica” de doi lei a ales aceasta cale. Nu a avut curajul sa le-o spuna in fata. De ce? De frica? Nu! In nici un caz! Doar sa isi asigure o imunitate de doi bani fata de cei care ar fi trebuit sa faca ceea ce trebuiau sa faca! Si n-au facut-o!

Iata stenograma:

Vasioiu Daniela: Acum… Am o informatie, ca, deja, au platit bani grei, la Galati, pentru procesul care urmeaza sa se desfasoare nu stiu pe ce data, cred ca pe 13 decembrie, cu Piata Concordia. Ca sa-l castige acolo. Incercam pe alte cai sa potolim inceputurile lor in procesele de…. ca sa blocam multe proiecte …. unde fiecare comploteaza,incearca sa se dea in gat unul pe altul, la banii care-s acolo. Incepe scandalul sigur, pe tema asta!…

Conlocutor-turnator: Stai, sa facem o paranteza. Asta, Nedelcu Traian, asta, e mai “rotarist” (Clubul Rotary – nr)

Daniela Vasioiu: Bineinteles!

Conlocutor-turnator: L-am vazut pe la …Acolo e alta mafie!

Daniela Vasiou: Un tigan, care lucreaza pe la Politia Comunitara si care sta intr-un imobil pe Bulevardul Carol, imobil care a fost retrocedat. Cu procese, cu fel de fel de… Bun!… Imobilul a fost restituit proprietarului. Pe Bulevardul Carol la 158 parca…. S-a restituit ilegal. A fost o mare problema. De trei ani stiu eu scandalul. El este disperat, ca a bagat bani acolo, a pus centrala…. Interesant ce este?! Ca in momentul in care au venit evreii, ca sa se stinga povestea, baietasii aicea le-au spus “Va dam in compensare altul”, nu le permite lege. Si le-a dat altceva in compensare!

Colaborator-turnator:  Primaria.

Daniela Vasioiu: Primaria. Dar legea nu permite! Daca este liber ala al lui, pe ala il dai, nu-i dai in compensare! Dar ca sa poata ei sa isi rezolve treaba cu familia Gagu. (fostul director al Romtelecom Braila – nr)

Conlocutor-turnator: Si aicea, nu stii ce le-a dat in compensare…

Daniela Vasioiu: Le-a dat pe colt., pe colt,  Bulevardul Carol cu Republicii, dar nu covrigaria, care e mai… urmatoarea.

 

Continuarea celei mari afaceri imobiliare ilegale cu radacini adanci in Primaria Braila, in numerele viitoare ale ziarului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>