Published On: lun, mart. 19th, 2018

Dorintele si universul / Lucrurile si etapele importante din viata noastra se intampla la momentul potrivit

In viata fiecaruia dintre noi, apar la un moment dat, situatii in care avem impresia ca nimic nu este bine si ca toate eforturile depuse de noi sunt in zadar. Sunt momente in viata, in care ne dorim enorm de mult sa se schimbe ceva, sau vrem cu ardoare un lucru, si cu toate astea nimic nu se leaga, nu ne reuseste nimic, ceva nu functioneaza cum ar trebui.

Gandurile noastre, trairile, emotiile, toate se duc in Univers, insa nu se intorc si nu se realizeaza atunci cand dorim noi, ci atunci cand avem nevoie. Asa se manifesta si lucreaza acest mare si minunat Univers!

Lucrurile si etapele cu adevarat importante din viata noastra, cele care ne ajuta sa ne formam, care ne dau imboldul de a evolua, se intampla in ritmul si la momentul potrivit din viata. Cu cat incercam sa grabim un lucru, sau sa realizam ceva, invatam ca exista si alte forte de care suntem nevoiti sa tinem cont. Lucrurile, ideile, experimentele, trebuie lasate sa se desfasoare liber, incet, natural, pana ajungem sa fim pe aceeasi frecventa cu ele.

Daca astazi dorinta mea cea mai mare este sa fiu fericita, iar acest lucru nu se intampla imediat, asa cum vreau eu, acest lucru arata ca ceva imi lipseste. Rabdarea este cheia succesul si raspunsul multor intrebari pe care ni le punem. Universul lucreaza prin si pentru noi, insa noi, de cele mai multe ori, nu avem rabdarea necesara pentru a cerceta si intelege de ce anumite lucruri nu se intampla acum! Poate ca acel lucru, pe care ni-l dorim cu ardoare, nu ne este benefic in aceasta etapa in care ne aflam.

Una din legile universale spune ca daca doi oameni, sau doua situatii sunt pe aceeasi vibratie energetica, se atrag indiferent de piedici si obstacole. Insa, daca nu reusim sa fim pe acelasi nivel de energie, nu vom putea materializa dorinta, deoarece experientele pe care le atragem in viata noastra, au aceeasi frecventa cu anumite parti din noi. Astfel, tot ceea ce traim si atragem in viata noastra, se intampla pentru ca este creat si atras de noi. Gandurile si dorintele noastre atrag ca un magnet oameni, situatii, relatii, pe aceeasi frecventa.

Daca ne gandim mereu la datorii, la certurile cu partenerul, la neintelegerile cu vecinul, asta vom primi inapoi. Doar ingrijorare, intarzieri, blocaje. Daca ne concentram asupra unui lucru cu liniste interioara, calm, seninatate, realizarea acelui lucru este pe jumatate castigata.

Dorintele sunt determinate de ganduri, care acestea la randul lor, sunt determinate de emotii. Daca gandim pozitiv si avem emotii pozitive(bucurie, calm, bunatate, darnicie), in viata noastra isi fac aparitia persoane si situatii care ne vor ajuta si ne vor oferi resursele de care avem nevoie pentru a reusi. La fel se intampla si cu energia si gandurile negative, atrag in viata noastra persoane false, rautacioase, violente.

Cu totii avem un trecut, cu situatii si intamplari bune si mai putin bune, dar cel mai important este sa stim si sa facem alegerile corecte in prezent, sa nu ne concentram pe lucrurile negative din trecut, ci pe ceea ce putem schimba in sens pozitiv acum. Secretul este sa ne concentram gandurile pe ceea ce ne dorim cu adevarat si nu pe ceea ce nu reusim sa realizam.

Multumiri colaboratoarei noastre, Oanei Martinas!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>