Published On: joi, mart. 29th, 2018

Descinderi ale mascatilor: In locuintele a doi braileni au fost gasite 98.020 tigarete de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au efectuat perchezitii domiciliare la doua adrese de pe raza municipiului Braila, la persoane despre care existau informatii ca au preocupari in sfera contrabandei cu tigari.

In data de 28 martie , politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au declansat o actiune specifica pentru depistarea unor persoane care aveau preocupari pe linia contrabandei cu produse din tutun.

In urma documentarii activitatilor infractionale, in perioada februarie – martie , sub coordonarea procurorului de caz, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au stabilit ca cetatenii romani O.V. si I.M., in varsta de 58, respectiv 47 ani, domiciliati pe raza judetului Braila, desfasoara activitati de colectare, transport, depozitare si comercializare de produse accizabile supuse marcarii, cunoscand ca acestea provin din contrabanda, obtinand astfel, in mod ilicit, beneficii financiare.

Astfel, in data de 28 martie , politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, in baza autorizatiilor emise de catre Judecatoria Braila, au desfasurat doua perchezitii la domiciliile persoanelor suspecte.

In urma perchezitiilor a fost descoperita si retinuta cantitatea totala de 98.020 tigarete diferite marci, de provenienta R. Moldova si fara timbru de acciza, in valoare totala de 24.775 lei.

In cauza, fata de cele doua persoane sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii de infractiuni asimilate infractiunii de contrabanda, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Totodata, cercetarile continua sub coordonarea procurorului de caz in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

WhatsApp Image 2018-03-29 at 09.57.35

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>