Published On: vin, mart. 9th, 2018

De 8 martie politistii braileni au impartit flori si recomandari brailencelor

politisti flori martieZiua de 8 martie reprezinta un prilej de bucurie pentru toate doamnele si domnisoarele, dar, in egala masura, si pentru politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila care, in aceasta zi festiva, s-au bucurat de zambetele brailencelor.

De Ziua Internationala a Femeii, politistii au transmis doamnelor, cu caldura si simpatie, recomandari pentru prevenirea accidentelor rutiere si a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic si emotional si le-au oferit flori si gandurile lor bune.

Cu surprindere si bucurie au primit urarile politistilor, doamnele si domnisoarele aflate in centrul comercial Braila Mall.

Un moment emotionat a fost oferit de politistii Serviciului Rutier Braila, doamnelor mature aflate, la orele pranzului, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila. Intampinate cu flori si felicitari de oamenii legii, bunicutele au fost vadit emotionate de gestul oamenilor legii. In schimbul florilor si al sfaturilor politistilor, doamnele au promis acestora ca vor fi un model de comportament rutier in traversarea regulamentara a drumurilor publice.

Cu prilejul acestei zile, politistele compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii au transmis mesaje sensibile, dar pline de semnificatie, pentru aceasta categorie vulnerabila in fata diferitelor infractiuni, in special violenta in familie si talharie.

 

Florile si zambetele primite de femei, in aceasta zi speciala au fost insotite de pliante "Alege Viata!", ghiduri pentru victimele violentei in familie si informatii pentru prevenirea talhariilor.

 

Activitatile dedicate Zilei Internationale a Femeii au fost organizate de Inspectoratul de Politie Judetean Braila, cu sprijinul Braila Mall si in parteneriat cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila.

           

Daca gestul sensibil si gandul bun al politistilor nu au ajuns la toate brailencele, Inspectoratul de Politie Judetean Braila ureaza, si pe aceasta cale, tuturor doamnelor si domnisoarelor un sincer "LA MULTI ANI!"

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>