Published On: sâm, mart. 10th, 2018

Copiii stelari sunt printre noi / Copiii indigo versus copiii de cristal

Share This
Tags

In ultimul timp, din ce in ce mai multi astrologi, profeti, bioenergitieni vorbesc despre aparitia unor copii cu totul si cu totul speciali. Multi parinti sustin teoria conform careie copilul lor este altfel fata de generatiile trecute. In prezent copiii sunt mult mai independenti, mult mai maturi, mai talentati, mai rebeli.

Ce sunt de fapt acesti copii indigo sau de cristal? Teoriile sustin ca sunt asa zisii copii stelari, care au inceput sa se nasca inca din anul 2000 si sunt copii trimisi in diverse colturi ale lumii pentru a ajuta Pamantul si oamenii sa evolueze. Ei au venit cu o misiune speciala, si anume sa ajute omenirea sa paseasca intr-o noua dimensiune.

Partea materiala, dorinta de a acumula cat mai multe averi, de a avea un statut cat mai mare si bine platit, toate aceste aspecte, ne-au facut sa uitam de partea spirituala, axandu-ne doar pe partea materiala. Egoismul, invidia, rautatea si distrugerea planetei, sunt doar cateva din "lucruile bune" pe care le raspandim zilnic.

Acesta este principalul motiv pentru care acesti copii stelari se nasc. Ei au misiunea de a transforma lumea intr-un loc unde sa existe doar pace si iubire.

Primii care au inceput sa apara sunt copiii indigo, in prezent sunt copii – tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Spiritul lor este unul mai razboinic, deoarece misiunea lor este aceea de a distruge gandirea invechita, care nu ne mai este de niciun folos. Multi dintre acesti copii sunt diagnosticati gresit cu sindromul ADHD (dificultati de atentie si de receptare cu privire la ceea ce li se spune), deoarece parintii nu le pot intelege spiritul rebel si refuzul de a se conforma sistemelor invechite cu privire la educatie, invatamant. Ei sunt cei care vor gasi puterea sa darame guverne, sisteme educationale lipsite de integritate. Practic, vor rupe lanturile robiei si vor crea o lume fara inselatorii. Desi isi croiesc drumul prin foc si sabie, nu trebuie sa-i privim ca pe rebeli care nu accepta societatea, ci ca pe persoane dornice sa evolueze.

Copiii indigo pot fi recunoscuti dupa cateva criterii cum ar fi:

– nu pot fi obligati sa faca un lucru, daca ei nu doresc;

– au o personalitate puternica si spun lucrurilor pe nume;

-nu manifesta niciodata timiditate;

– nu reactioneaza la tipul de disciplinare prin vinovatie. Daca simt ca au dreptate, nu le vei putea schimba gandirea.

In ultimii zece ani, au inceput sa se nasca asa zisii copii de cristal. Ei sunt generatia care beneficiaza de pe urma "deschizatorilor de drumuri". Scopul lor este sa ne ajute sa pasim spre un nivel spiritual mai inalt si sa ne descoperim puterea interioara. Ei pun accentul pe compasiune, fiind considerati copii pacii pe Pamant. Copiii de cristal se diferentiaza de copiii indigo prin firea lor iubitoare, sensibila si iertatoate. Bineinteles ca si ei au accesele lor de furie, dar sunt iertatori si prietenosi. Copilul de cristal este surprinzator de senzitiv, curios si cu o putere interioara de a descoperi adevarul de la o varsta extrem de frageda. Nu vom putea ascunde nimic de acesti copii, caci ochii lor patrunzatori par ca citesc in sufletul nostru ca intr-o carte.

Spre deosebire de firea rebela si razboinica a unui copil indigo, copilul de cristal are un temperament foarte echilibrat. Am putea spune ca sunt ca un pansament, ce ne ajuta sa ne refacem sufleteste. Un copil de cristal poate fi recunoscut dupa urmatoarele criterii:

– sunt creativi, intuitivi, imaginativi;

– au o curiozitate nativa si inteligenta emotionala;

– simt si percep orice schimbare sufleteasca si au capacitatea de lua parte la suferinta sau bucuria celor din jur.

Atat copiii indigo, cat si cei de cristal se nasc cu o inteligenta intuitiva. Auzul, vederea sunt mult mai pronuntate decat ale noastre. Astfel, zgomotele puternice, aglomeratia, muzica asurzitoare, ii fac sa devina hipersensibili si sa se retraga din mediul social. Au nevoie de un mediu linistit si calm acasa, iar relatia dintre parinti ar trebui sa fie una extrem de prietenoasa. Daca exista tensiuni, nu vor putea fi ascunse de acesti copii, caci s-au nascut cu darul de a vedea si simti campul energetic (aura) fiecarei persoane cu care intra in contact.

In ce priveste alimentatia, acesti copii pot intampina dificultati in a accepta mancarea plina de aditivi alimentari, coloranti, corpul lor putand sa reactioneze destul de dur, in special la zahar si tot ce contine cafeina. De asemenea pot intampina intoleranta la gluten sau lactate.

Multumiri colaboratoarei noastre, Oana Martinas.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>