Published On: vin, mart. 23rd, 2018

COD PORTOCALIU/ZAPADA PORTOCALIE / Trafic blocat pe DJ 211B Baraganu-Victoria-Mihai Bravu

Este posibil, pentru ca ciclonul mediteranean care se indreapta catre noi a ridicat si prins in vartejul lui si praf din Sahara. Particulele de praf rosiatic vor cadea pe pamant odata cu fulgii de nea, la fel cum se intampla, de exemplu, toamna, cu ploaia care coloreaza masinile in culoarea ruginie. 

Nuanta de portocaliu este data de praful saharian, adus de un ciclon puternic care are loc in zona bazinului mediteraneean, explica meteorologul Gabriela Bancila.

La ora 6:30 pe drumurile de pe raza judetului Braila se circula in conditii de iarna,carosabilul era acoperit cu circa 3 cm de zapada. Utilajele actioneaza pe toate drumurile.

La ora 7:30 s-a constituit filtru de blocare pe DN 2B cu DJ 211,deoarece s-au format suluri de zapada, urmand sa se actioneze cu utilaje.

Incepand cu ora 8:30 s-a blocat total traficul pe DJ 211 B Baraganu-Victoria-Mihai Bravu, din cauza depunerilor de zapada.

In acest moment se actioneaza cu 26 utilaje pe DN si inca 26 de utilaje pe DJ pentru indepartarea sulurilor de zapada.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>