Published On: vin, mart. 2nd, 2018

Ce este campul energetic al omului si cum ne influenteaza el viata

Din antichitate si pana in zilele noastre, scrierile sacre, precum si toate marile curente spirituale, ne-au vorbit despre alte dimensiuni decat cele ale vietii noastre de toate zilele.

In cursul ultimelor secole, omul occidental a progresat mult in domeniile stiintifice.Totusi, suntem in continuare incapabili sa ne acomodam cu unele emotii, cu unele impulsuri, care fac parte din mostenirea noastra din neolitic. Ce inseamna de fapt acest lucru? Inseamna ca Adn-ul nostru are in compozitia lui emotii pe care noi le-am mai trait candva!
Cei mai multi dintre noi nu mai stiu cine sunt si traiesc intr-o conditionare care le-a fost imprimata inca dinainte de a se fi nascut. Azi, cei care traiesc retrasi in ei insisi, sunt departe de a fi mai fericiti decat cei care-si pun intrebari asupra naturii lor reale.
Astfel apar intrebari precum: "Cine sunt?", "Incotro merg?", "Exista o alta viata dupa moarte?"
Cu totii cunoastem corpul fizic! Il vedem, il putem atinge, este real. Insa, sa fie doar  atat?  Personal, cred ca nu. Omul este o forta complexa, care imbina trei elemente:

– corpul fizic, denumit si invelisul material;

– corpul subtil, in termini uzuali, sufletul;

– sinele suprem, cunoscut si sub denumirea de spirit.

Sufletul si spiritul sunt lucruri diferite. Sufletul reprezinta emotiile noastre pe care le experimentam de-a lungul timpului, iar spiritul reprezinta constiinta.

In continuare vom vorbi  despre campul energetic din jurul corpului fizic, numit si aura.

Daca va intrebati ce este de fapt aceasta aura, va puteti imagina aura ca pe o oglinda. Fiecare gand al nostru, fiecare cuvant si emotie pe care o transmitem sau o primim, se reflecta in aura. Aura este campul energetic al omului.

Daca de exemplu, treci printr-o perioada grea, sau esti epuizat, oboist, suparat, aura se micsoreaza, deoarece ea exprima starile create si traite de tine in momentul  respectiv.

Acesta este si motivul pentru care aura unui om isi schimba frecvent culorile chiar si in cursul unei zile. Intensitatea gandurilor si a sentimentelor,starea psihica si de sanatate determina marimea aurei,si claritatea culorilor.

Culorile aurei sunt aceleasi pe care le regasim si in curcubeu. Avem culorile de baza, primare : rosu, galben si albastru, iar prin combinarea acestor nuante obtinem portocaliu, verde, indigo.

Fiecare nuanta are caracteristici proprii si apare in momentul in care starea noastra de spirit se schimba.

Rosul reprezinta forta. Un rosu inchis, sangeriu, arata un om inclinat spre violenta. Cand se transforma in roz, arata imaturitatea, iar prea mult rosu indica un om vulcanic, violent, razboinic.

Portocaliu apare in aura unei personae sociabile, interesat de ceilalti, dedicat. De obicei aceasta culoare o au doctorii, preotii.

Galben arata omul sanatos, care are o energie pozitiva debordanta, fiind mereu activ, glumet, curios, inventiv.

Verdele clar este culoarea celor care sunt atrasi de bioenergie, astrologie. Este culoarea persoanelor care pot vindeca. Daca apare in combinatie cu albastru, inseamna ca este o persoana loiala, de incredere.

Albastru este culoarea celui care isi pune intrebari existentiale, care vrea sa afle, sa descopere cat mai mult din Univers. De obicei mediumii au aceasta culoare in aura.

Indigo si violet, apar la oamenii care sunt mai evoluati spiritual, care ajuta din pur altruism pe ceilalti. Ei pot oferi o dragoste dezinteresata. In preajma acestor persoane te simti extreme de linistit si impacat sufleteste.

Poate ati experimentat sentimente de ura, simpatie sau orice alt sentiment fata de o persoana pe care ati vazut-o pentru prima data si v-ati intrebat de ce aveti semenea rectii fata de un om necunoscut. Aceste sentimente, rectii sunt determinate atat de aura persoanelor cu care interactionam  cat si de propria aura.

Aura poate fi detectata de un bioenergitian.

Trebuie sa intelegem ca absolut tot ce ne inconjoara si mancam are influenta asupra aurei.

Multumim colaboratoarei noastre Martinas Oana.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>