Published On: mie, mart. 28th, 2018

“Ce ai facut in acest oras de cand esti primar?” / Marian Dragomir isi pierde credibilitatea in fata brailenilor

Articolul publicat, in urma cu doua zile, in ziarul INFOBRAILA cu titlul "Atacul primarului Marian Dragomir :”Din cauza ta primaria are de plata pentru apa de ploaie 420.000 lei (apox. 92.000 euro) pentru luna ianuarie !!!”, a generat reactii puternice venite din partea brailenilor.

Acestia par ca nu mai au rabdare si nici incredere in primarul orasului, Marian Dragomir. Sunt cititoti care par dezamagiti si dezgustati de faptul ca edilul sef posteaza pe pagina sa de socializare "ca face ca de drege", insa, in esenta brailenii nu vad decat cateva leduri puse in oras si faptul ca s-a deszapezit bine doua zile.

Mai toti brailenii ii adreseaza primarului aceeasi intrebare "Da' tu ce ai facut, ma, de cand esti primar?".

Disperarea brailenilor se poate sesiza usor prin faptul ca au ajuns sa isi puna speranta in Dumnezeu care "nu va lasa pe nimeni neplatit pe lumea asta", ba mai mult, sustin ca gandirea romanilor ii da voie sa fure si el si altii, dar ii solicita sa mai faca ceva si pentru oras.

De asemenea, sunt altii care inteleg ca banii, 420.000 lei, pe care primaria ii are de plata pentru apa de ploaie doar pentru luna ianuarie, vor fi platiti tot de catre cetateni, din bugetul orasului.

Brailenii nu mai au incredere in nimeni, acuzatii ii sunt aduse si lui Danaila, liderul opozitie "Daca numai minciuna l-ar caracteriza ar fi bine ,dar baiatul asta este jalnic, atit timp cit si-a batut joc de destinele unor oameni pe care i-a lasat pe drumuri, fara case!".  

In disperarea, dezgustul, dezamagirea si lipsa de interes, resimtite in frumosul nostru oras de la Dunare, intrebarea care ramane este una foarte simpla: Intereseaza pe cineva binele orasului si al cetatenilor?

In continuare regasiti cateva dintre zecile de comentarii ale brailenilor.

 • "Era o formula decenta, care nu a generat niciodata astfel de discutii." I-auzi domne, era o hotie decenta! PSD ul fiind in toate,inclusiv la centru,cei care fac legile antijustitie pe "repede inainte" de ce nu fac tot asa de repede si o lege sa elimine o hotie de genul? Dupa cate stiu,primaria e "actionar" la CUP Dunarea,,adica ia bani dintr un buzunar si i baga in celalalt? Problema mare e in aplicarea coeficientilor ,in folosirea unui indice maxim de probabilitate al precipitatiilor date de ANM Constanta.Intodeauna CUP a folosit indicele maxim ajungandu-se sa se bage in facturi apa meteorica in verile secetoase.Degeaba injumatatesti coeficientii cu suprafata si cantitatea de apa daca ai inca posibilitatea sa faci calculul cu maximul probabilitatii dictate tocmai de la Constanta(se stie ca erau date si la secret,sa nu afle "pulimea" platitoare).Legat de "auditul" partidelor in contabilitatea CUP de felul cum s-a incasat apa de ploaie,,nu spune nimic?Legat de trezirea lui Danaila ,Marean are dreptate! Oricum hotia ramane,si nu cu jumatate cum se lauda primarul.Chiar daca nu ploua,poate exista in factura o suma de plata,,calculata de cum vrea mustata lui Mangiurea. A fost gasit un tzap ispasitor,al unui ingineras, da? Pe cine a pus in loc? Unul din familia PSD?"
 • "Sa inteleg ca banii astia se platesc tot de catre noi (sunt din bugetul orasului), ca sa huzureasca armata de putori din birourile si conducerea C.U.P "DUNAREA" BRAILA!…In timp ce pe strazi exista 2(DOUA) echipe de interventie !!!"
 • "Bai gunoaielor !!! Unde ati mai auzit in Europa sa platesti apa de ploaie????! De ce nu pui o taxa pe gropile din oras ???de ce nu raspunzi oamenilor care si-au faramat masinile in promisiunile tale ca asfaltezi? Ce ai facut in acest oras de cand esti primar? Ai pus niste leduri?! Si ai dat zapada din oras 2 zile?! Si postezi pe fb zilnic ca faci ca dregi !!! N a zis nimeni sa nu furi sa nu te pui bine si tu si altii ….e omenesc sau cel putin asta e gandirea romanului !!! Dar mai fa si ceva pentru orasu asta !!! Inchide o strada 2 zile asfalteaza !!! Dupa alta si tot asa ….daca vrei poti … te ai vazut cu sacii in car si iti Bati joc de toti!!!! Asta e parerea mea."
 • "Acest oras se distruge zi de zi cu acest om care pur si simplu nici el nu stie ce face si cu ce se maninca funcţia de primar. Nu el este vinovat ci BRAILENI ca nu ies in strada sa-l destituie."
 • "Toti sunteti panarame va bateti joc de braileni indiferent ce partid faceti parte si va mascarici la vrajeala sa va credem dar in realitate va faceti afacerile inpreuna si interesele."
 • "Dumnezeu nu lasa pe nimeni neplatit pe lumea asta …. sunt oameni care nu au ce manca si platesc apa de ploaie…"
 • "Ce sa faci, dam vina de la unu la altu ca asa na am invatat, ati fost toti la putere pe rad, mai ales psd ul, ati distrus orasul asta nu stiti decat sa va certati pe ciolan, niste ordinari."
 • "Hotilorrrrrrr! Faceti legi ca sa puteti fura, voi mai mult ! Mafiotilorrrrr!"
 • "Noi suntem de rasul Europei, platim apa de ploaie."
 • "In privinta lui Danaila sunt multe de spus! Si toate rele! Daca numai minciuna l-ar caracteriza ar fi bine ,dar baiatul asta este jalnic, atit timp cit si-a batut joc de destinele unor oameni pe care i-a lasat pe drumuri, fara case! Deci, eu consider ca este in stare de orice!'
 • "Primarule ce tot arunci motanu de colo colo, legile le-ati dat voi privind majorarea taxei apei meteo, cat majorarea tarifului m cub de apa, ai facuto tu cand sau pacalit brailenii de cand te-au uns primar."
 • "Da' tu ce ai facut, ma, de cand esti primar?stii sa dai din gura.apuca.te de strazile astea ca arata mai ceva ca dupa bombardament!aprinde ledurile cand trebuie …nu cu 15 minute dupa ce se insereaza! ai luat toate utilajele de prin comune pe timp de iarna si aia saracii nu mai aveau cu ce sa dezapezeasca drumurile nationale!ai rezolvat si cainii…zi ce ai facut tu bine pt orasul asta."
 • "Minciuna are picioare scurte, tovarase primar!!! Asa ai spus si de marirea taxelor locale, ca au propus-o liberalii, iar ea este propusa de Robert Negoita care ne propune sa ne mutam in Madagascar,unde nu sunt taxe!!! Eu stiam ca Madagascarul este locatia pesedistilor!!!"

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>