Published On: mie, mart. 14th, 2018

Catalin Iordache: “Trebuie sa fii tampit sa crezi ca PSD-ul iti da ceva. Nu-ti da nimic. Iti da din banii tai”

Astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta de consilierul judetean Catalin Iordache, acesta a pus punctul pe "i" atunci cand a fost intrebat despre atitudinea primarului care isi face campanie lectorala pe pagina sa de socializare, jignind un angajat Braicar care a fost prins sub influenta alcoolului in timpul serviciului. Angajatul Braicar a fost numit scursura de catre primar. Cu acest prilej, edilul sef a tinut sa reaminteasca cate autobuze a cumparat ptr oras, lucru pe care, oricum, l-a facut de fiecare data cand a cumparat cate un autobuz.

Dat fiind faptul ca nu a mai facut nimic notabil pentru oras, primarul nu a ratat ocazia de a reaminti una dintre putinele sale realizari.

Catalin Iordache nu s-a aratat surprins de atitudinea primarului spunand ca edilul sef face ce poate. Ba mai mult, Iordache a tinut sa sublinieza ca nu primarul cumpara ceva pentru oras , ci noi, locuitorii orasului prin taxele si impozitele pe care le platim. Prin taxele si impozitele pe care le platim, tot noi ne facem strazi sau cine stie ce mai este nevoie in oras.

E adevarat ca primarul administreaza banii orasului dar asta nu inseamna ca sunt banii lui. Este adevarat ca orasul nostru este condus de PSD, dar asta nu insemna ca face ceva PSD pentru noi, sau ca da ceva cetatenilor. Noi cetatetii facem pentru noi, asa cum spune si Iordache.

"El nu a acumparat nimic! Nu el a cumparat ceva! N-are el bani sa cumpere nimic, nici o usa de autobuz. S-a cumparat din banii comunitatii. El doar a luat banii comunitatii si a cumparat autobuze. N-a cumparat el cu banii de acasa, vreun autobuz, sau vreun surub la vreun autobuz.

 Asta arata ca cei de la PSD ne considera niste tampiti. Trebuie sa fii tampit sa crezi ca PSD-ul iti da ceva. Nu-ti da nimic. Iti da din banii tai. Noi platim taxe si impozite, ei le iau si le folosesc cumparand autobuze, reparand sosele, mai mult sau mai putin, si asa mai departe.

Deci ce are? Ce a cumparat? Asta este o manevra de doi lei, se vede ca Monica Gusata atat poate, atat face acolo. Nu exista asa ceva. Nu a cumparat Marian Dragomir nimic. Nici un pix nu a cumparat el. Am cumparat noi. Deci noi ne-am cumparat autobuze si ne vom mai cumpara autobuze. Deci, nu Marian Dragomir. Ce?! Daca nu era Marian Dragomir, celalat, oricare ar fi fost nu cumpara autobuze? Trebuia sa cumpere autobuze.

Ca Marian Dragomir a cumparat nu stiu cate autobuze si s-a laudat cu ele, e treaba lui. Atat poate!", a declarat consilierul judetean (PND) Catalin Iordache.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>