Published On: vin, mart. 16th, 2018

Castiga 2 Tabere de Engleza gratuite in Anglia

Bucuresti, 15 martie 2018. Concursul Mirunette Language Competition a ajuns pe ultima suta de metri. Elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani se mai pot inscrie pana pe 25 martie inclusiv!

In cadrul competitiei, elevii, dar si profesorii, pot castiga 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia. Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar. Inscrierile sunt gratuite si se fac online, direct pe website-ul organizatorului: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri

Urmatoarele doua etape se vor desfasura incepand cu 25 martie, online, dar si offline. Toate detaliile despre inscriere si celelalte etape ale competitiei sunt disponibile pe site-ul Mirunette: https://www.mirunette.ro/concurs/etape_concurs

Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Castigatorii vor fi desemnati pe 19 mai 2018.

Ce spun elevii care au participat in tabere internationale in strainatate?

„Mi-au placut extrem de mult atat cursurile, care au fost foarte interactive, cat si faptul ca am avut sansa sa socializez cu foarte multi oameni din foarte multe colturi ale lumii. Mi-au placut toate activitatile. Mi se pare ca am reusit sa vad foarte mult din Londra, in adevaratul ei sens al cuvantului. Nu in ultimul rand, m-am distrat foarte tare!!” (Andreea Dicu, castigator MLC 2017)

Toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza Cambridge oferite de British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Busteni, Hotel Royal din Poiana Brasov si Castelul Cantacuzino din Busteni, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotica si coding de la Small Academy, bilete la Opera Comica si Happy Cinema, si multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro si Fidgetz.ro.

Despre Mirunette Education

Mirunette Education este una dintre cele mai renumite agentii de turism educational din Romania, recomandata de cei peste 600 elevi ce se inscriu anual in programele de vara si academice.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina, dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>