Published On: vin, mart. 16th, 2018

„Caravana Gutenberg” ajunge la Braila

Toti cei interesati de studierea limbii germane, indiferent de nivel sau varsta, sunt asteptati la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati" Braila vineri, 16 martie, ora 15.00, la un work-shop interactiv de limba germana sustinut de o delegatie de studenti ai Universitatii „Babes-Bolyai" din Cluj.

Intalnirea are loc in cadrul Proiectului Gutenberg, care este la ora actuala cel mai mare proiect germanofon din Romania. „Caravana Gutenberg" se organizeaza in perioada martie – aprilie 2018 si consta in vizitarea liceelor cu predare a limbii germane fie ca limba materna, fie ca limba straina, din diferite orase din Romania, precum si a universitatilor si institutiilor germanofone din Romania si Germania. Proiectul urmareste promovarea culturii si limbii germane intr-o maniera interactiva si atractiva, precum si stimularea implicarii tinerilor vorbitori de limba germana in activitatile organizatiei. 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>