Published On: joi, mart. 15th, 2018

Campionatul National de Kick Boxing si K1 Cupa All Styles Tatami

Sala Polivalenta din Braila gazduieste la sfarsitul acestei saptamani Campionatul National de Kick Boxing si K1 Cupa All Styles Tatami (Low Kick, Kick Light si Full Contact), sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact si C.S. Urban Warrior Gym, cu sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Braila.

Evenimentul, la care participa 27 de cluburi din tara, insumeaza aproximativ 300 de sportivi, cu varsta cuprinsa intre 7 si 40 de ani. 

De altfel, Sportivii braileni de la  C.S. Urban Warrior Gym au inceput deja sa confirme la competitiile din tara si munca de la antrenamente aduce mari satisfactii celor care urca in ringul K1, sportivii reusind evolutii spectaculoase si meciuri de senzatie. 

Nivelul competitiei este unul foarte ridicat datorita sportivilor care si-au anuntat prezenta, dar si implicarii antrenorilor cluburilor participante, unii dintre acestia fiind fosti sportivi de performanta.

Accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 9.00, insa deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la ora 10.00, in acelasi timp dandu-se si startul campionatului.

Pe cele trei suprafete de lupta se vor desfasura intreceri pe diverse categorii:

Campionatul National de Kick Boxing K1, varsta minima de participare fiind de 15 ani;

 Cupa All Styles Tatami -Low Kick, Kick Light si Full Contact, varsta minima de participare fiind de 7 ani.

Toate aceste categorii vor fi legiferate prin regulamentul Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact si sustinute de catre arbitri calificati. Premiile oferite sunt medalii, diplome, si TITLUL DE CAMPION National.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>